Cena's blog
01-06-2011 - 14:33

Black Ops råd

Jeg søger lidt råd hos jer kære læsere, da Black Ops efterhånden er begyndt at kede mig en smule efter jeg er nået 15. Prestige.

I starten rendte jeg meget rundt med Ghost, Warload og Marathon i pro, kombineret med min Galil og lidt random killstreaks alt efter hvad bane vi lige nu spillede.

Mange mener det er cheap at rende med Ghost og det gad jeg ikke høre på skulle være årsagen til jeg spillede gode runder.
Så nu render jeg rundt med Hardline, Steady Aim og Marathon med AK-47, Commando, M14, AUG eller hvad jeg nu lige syntes.

Sjovt nok blev mit spil faktisk meget bedre af jeg ikke var usynlig på mappet, for nu blev jeg angrebet fra alle sider konstant. Det krævede lige en tilvænningsperiode, men nøj det har forbedret mit aim! Det kan klart anbefales!
Jeg er også begyndt at få væsentlig flere kills pr. runde fordi folk ser min prik på kortet.

Nå men nok om det. Jeg ville egentlig høre om i andre har nogle sjove/svære setups i bruger når i virkelig trænger til en udfordring?
For i øjeblikket syntes jeg virkelig jeg har det for nemt (Selvfølgelig også fordi jeg tit spiller med fuldt squad af gode spillere mod randoms som ikke kommunikerer).
Jeg løber rundt som en knægt med ADHD og skyder folk til højre og venstre uden at skulle koncentrere mig, og syntes ikke jeg forbedre mit spil i øjeblikket.

Så kom please med nogle forslag til våben der er svære at spille med, så jeg kan genfinde min glæde ved at spille Black Ops igen :D Tak.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.