Casper C's blog
15-01-2007 - 18:01

Fifa 2007

                                         

Så kom det endelig spillet jeg sådan havde glædet mig til. I starten var jeg en smule skuffet, da de sagde at der kun var 6 ligaer med i versionen til xbox360, men efterhånden synes jeg man glemmer det.

Indtil videre har jeg kun spillet i min karrie, og er ganske imponeret, både grafik mæssigt og gameplay er det i top efter min mening, og efter at have PES6, synes jeg at spillene ikke kan kræve nogen sammenligning. Hvis man skal sammenligne dem virker PES6 en smule mere realistisk, men i PES 6 mangler jeg en lidt bedre grafik, men den får man i Fifa, og derfor ville jeg vælge Fifa fremfor PES6. Fifa 2007 er ganske vist et gammelt hvor der er kommet ny versioner hvert år, og mange mener at det er ved at være trukket for langt og at EA games kun tjener penge på deres opdateringer som Medal of honor, Fifa, NFS osv.

 

Min vurdering af Fifa 2007:
Gameplay og grafik mæssigt er spillet i en klasse for sig selv i den genre. Det er det perfekte spil, hvis man skal være sammen med gutterne en aften med et par bajere og hygge sig lidt. Dog kunne jeg godt bruge nogle flere ligaer, men håber de kommer som opdateringer på marketplace på et eller andet tidspunkt

Det får 8 ud af 10 stjerner fordi der mangler en smule før det er helt i top 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her