Casper C's blog
13-01-2007 - 23:18

Min absolute drømmebil

Ved godt at dette er en en gamerhjemmeside, men derfor kommer der altså alligevel en masse om biler, da det er det jeg mest går op i, håber i bærer over med mig:D

Min drømmebil er en Chevrolet Camaro 1. generation, som blev introduceret i 66, men blev først sat i production 67, og blev produceret frem til 69, hvor den i 70 blev afløst af 2.gen og sådan har det kørt ligefrem til i dag, hvor den nyeste i camaro serien kommer i 2009 som er 5. generation.

1. generation af camaroen blev bygget i flere udgaver, den er i rs, ss, z28 og den vilde med bigblock motor yenko udgaven, de andre udgaver blev bygget standard med smallblock motor.

Da Camaroen blev introduceret skulle den udfordre den allerede stærkt populære Ford Mustang, og de mange journalister spurgte "Hvad er en Camaro?" og teknikerne kunne jo kun svare på dette spørgsmål "En Camaro er en bil som spiser en Ford Mustang" Camaroen er både bygget i en lile V6 udgave med enten 140 hk eller 155 hk. Den store berømte amerikaner er selvfølgelig også bygget i en V8 udgave, som havde ligefra 210 hk også optil 430hk. Det fede ved en amerikansk V8 er at de er bygget så de kører med lave omdrejninger så de brøler helt vildt, hvorimod en V8 fra f.eks. en Ferrari 360 Modena eller Challenge Stradale yder rigtig mange omdrejninger og derfor hyler den nærmest i stedet for at brøle som en amerikaner.

Kendetegn ved de forskelle modeller Camaroen:

RS: Havde specielle Hide away forlygter, som kan ses på den sølvgrå camaro ovenover, specielle baglygter og  kabine. Selvfølglig havde den også RS mærkater.

SS: Havde større motor, og det var muligt at få en SS/RS, og den blev lavet i cabriolet, og blev brugt som pacecar på Indianapolis. Motoren var både på 5.7L og 6.5L.

Z28: Havde skivebremser, aluminiums manifold 4 trins manual gearkasse. Den havde og Holly kaburatorer. Det var muligt at kombinere en Z28 med en RS, og den kombination blev kaldt for den bedste Camaro gennem tiderne.

Yenko: Blev bygget i 69, hvorimod de andre blev bygget fra 67-69, den havde en 7.2L Big Block motor, og specielle staferinger, dette var den vildeste Camaro i den generation. Denne Yenko kan ses i 2Fast 2Furious.

 

Håber i synes det at en Camaro er en dejlig klassiker for det gør jeg, og jeg håber at jeg en skønne dag gerne skulle komme til at eje min egen Camaro 

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her