Casper C's blog
16-01-2007 - 23:48

HEHE Min nye trosbekendelse:D

Da jeg kører Opel Kadett fandt jeg lige denne omskrevede trosbekendelse(eller hva det nu hedder?)

 

Fader Opel

Du som spinder,

Hellige være dine heste,

på grusvej som asfalt.

Forlad vore køre og hviletider.

Led os ikke ind i Toyota

og fri os fra VW

 

HEHE synes selv den er god, HVIS man kører Opel:D  

16-01-2007 - 23:29

Konge Kabale

DA vi i skolen, har set Konge kabale, ville jeg da lige komme med et lille referat af filmen og min mening. Grunden til at vi så den var at vi selvfølgelig skal bruge den undervisningsmæssigt, og at vi for tiden har om aviser generalt.

Medvirkene:

 

                      Anders Bertelsen                  (Ulrik Torp)

                      Søren Pilmark                      (Erik Drejer)

                      Nikolas Bro                         (mold)

                      Laura Christensen                (Pernille)

                      Robert Hansen                     (Simon Bruun)

                      Lars Mikkelsen                    (Peter Schou)

                      Lars Brygmann                     (Mads Kjeldsen)

                      Nasha Arcel                         (Lone Kjeldsen)

Resume/referat:

Axel Bruun fra Midterpartiet kører galt midt i valgperioden, og bliver indlagt. Ulrik Torp bliver næste dag udvalgt til at blive journalist på Christiansborg. Første dag på jobbet møder Ulrik Erik Dreiers spindoktor Peter Schou, og giver Ulrik en historie om den anden kandidat Lone Kjeldsens mand Mads Kjeldsen, om at han skulle have brugt penge fra Verdensbørn, i stedet for at bruge pengene på et hospital på rejser. Historien kommer på forsiden af Dagbladet. Den næste dag, kommer der en masse informationer om historien. Ulrik Torp og de andre journalister på Borgen mener at det er for godt til at være sandt, og han bliver mistroisk til alt dette gode stof, og at der er noget, som driver gæk med ham. Ulrik opsøger en politimand, og får informationer om at historien ikke er stærk nok. Imens følger vi magtkampen mellem Erik Dreier og Lone Kjeldsen. Mads Kjeldsen begår selvmord, da han er psykisk syg og ikke kan klare anklagerne. Ulrik Torp sender en mail til Lone Kjeldsen, og fortæller at der er en i partiet, som vil af med hende. Denne mail bringer hun på næste møde, og Peter Schou finder ud af at det er Ulrik Torp der har sendt mailen. Næste dag bliver Ulrik Torp kaldt til samtale og bliver fyret af Per Vestergaard sin chef, som var kammerat på Journalistskolen i 73. Ulrik slår sig sammen med Mold, som er freelance. De beslutter sig for at få Erik Dreier ned med nakken. De finder ud af at Simon har været længe nok i landet, og de bare har holdt Axel Bruun i live, så Erik Dreier kunne blive valgt til formand for midterpartiet. De finder ud af at det ikke er Simons kæreste der er på billedet fra lufthavnen. De finder ud af at det er Erik Dreiers sekretær, som er på billedet, de tager hen til Borgen, hvor de snyder Peter Schou, da Ulrik gerne vil mødes med ham og sige undskyld og Mold er ved at bringe historien. I stedet tager de ind til sekretæren og får en masse bilag om Simons ophold på Amager hotel. I mens fortæller en fra værtshuset at hun skulle hilse fra Ulrik og sige tak for sidst til Peter Schou. I tv-udsendelsen får værten bilagene fra Ulrik og Mold, og det ender med at Erik Dreier udvandrer fra tv-udsendelsen. Man ser Ulrik Torp og Erik Dreier tale til hinanden og Dreier siger ”At alt dette er glemt om 14 dage”, og Ulrik Torp svarer ”14 dage er nok for mig”, da valget er slut om 14 dage. Til sidst får af vide at Mads Kjeldsen er fuldstændig uskyldig i sagen om Verdensbørnenes penge. Erik Dreier taber valget, og regeringen bliver siddene. Erik Dreier bliver i stedet indstillet til EU parlamentet.

Min mening:

Jeg synes det er en god film, som på en måde beskriver det magtspil som foregår på Christiansborg i hverdagen.  

 

16-01-2007 - 23:21

Dagens sure opstød

NU MÅ DET VÆRE NOK MED DET REGN

Nu fandme snart være nok med alt det der regn, det er fandme ikk til at være udenfor i det lorte vejr. Hver morgen man står op og skal kigger man ud på vejret og straks bliver man en smule deprimeret over det vejr, da man skal cykle i skole. Man kommer gennemblødt i skole, og er smurt ind i jord på grund af vejarbejde.

Det dårlige vejr gør også at jeg ikk kan komme på det ene af mine jobs pga. det er udenfor og jeg gider ikk stå udenfor i psi regnvejr.

 

Nå det var dagens sure opstød om det danske vejr, hvor bliver solen af?????????? 

16-01-2007 - 21:37

Endnu en joke:D

Her kommer lige en joke til, da jeg så gerne vil dele mine jokes med Jer:p

Svigermoren kommer ud med en voldsom hæs stemme og spørger svigerdatteren "Har du noget til halsen?" -"Ja hvad med et reb?"

 

hehe synes selv den er sjov, men også en smule grov:D

 

15-01-2007 - 18:10

Dagens joke

Da det er en kedelig mandag og alle er kommet på arbejde og skole igen, efter en god kort weekend, så synes jeg det må være tid til en lille joke.

Her kommer den:

En arabisk diplomat var for første gang i USA, og var til middag i det amerikanske ministerium. Araberen var ikke vant til den krydderede amerikanske mad, og sendte konstant sin tjener efter vand igen og igen hentede Abuld vand, men på et tidspunkt kom Abdul tomhændet tilbage. "Abdul du søn af en kamel hvor helvede er mit vand henne?" "Jeg beklager meget Herre, men en hvid mand sidder på brønden ligenu..."

 

Håber ikk jeg støder nogen med denne joke det er jo kun en joke:D Fortsat god mandag

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her