Carsten O's blog
24-04-2007 - 22:27

Tilbage...

Så kom min Xbox 360 endelig tilbage fra reparation. Det tog ca. to uger fra afsendelse. "Reparation" er måske så meget sagt, for jeg har fået tilsendt en helt ny konsol.

Det var selvfølgelig ærgeligt, at konsollen først gik i stykkker. Men Microsoft har håndteret servicedelen helt perfekt. Fra telefonservice, til afhentning og levering. Det er virkelig dejligt, når man fornemmer, at der bare er styr på det, og at der er folk der gerne vil hjælpe så godt de kan.

Med i pakken i dag fik jeg også en måneds gratis Live, som vel skal ses som kompensation for de to uger hvor jeg ikke kunne bruge mit abonnement.

Nu mangler jeg bare at få mit Guitar Hero II spil tilbage i morgen, da jeg har lånt det til en kammerat. Så skal der dælme - endelig! - rockes på plasticspade.
22-04-2007 - 10:11

Kom tilbage!

Så lader endelig til at min Xbox 360 er på vej tilbage. På tirsdag skulle den gerne blive leveret af UPS. Uheldigvis er jo på arbejde hele dagen, så jeg ved ikke rigtig om de bare stiller den (hvis de da bliver lukket ind i vores opgang) eller bare kører igen, når de ser der ingen er hjemme. 

Nå, men i hvert fald er det da gode nyheder, at jeg snart kan se frem til at spille Guitar Hero II. 

Jeg har skrevet til UPS for at spørge, om de i stedet kan levere til mit arbejde. Jeg har dog ikke fået noget svar endnu. Men mon ikke det kan lade sig gøre.
Følg Xboxlife her