Carsten O's blog
01-02-2007 - 21:50

Status for den nybagte mac-ejer

Jeg mistede for nyligt - lige efter jul - min bærbare pc. Hvilket var umanerligt irriterende og - på godt jysk - rigtig træls. Så jeg skulle ud at have ny computer. Og denne gang blev det altså ikke en pc, men en macbook. Jeg er kort sagt "konverteret"

Det er altså første gang jeg køber mac, så det har taget lidt tid at vænne sig til den nye brugerflade, da jeg praktisk talt er vokset op med Windows. Efter lidt begyndervaklen, så har jeg efter en måned fået fodfæste. Derfor er det tid til at gøre lidt status for den nybagte mac-ejer.

Og status er: Jeg er rigtig tilfreds med min macbook. Alt er brugervenligt og godt gennemtænkt. Når Apple siger Plug n Play, så mener de det virkelig. Jeg har netop investeret i en Airport Express, som fungerer som trådløs netværksbase og "musicstreamer" fra macbook til mit anlæg. Jeg har før bøvlet meget med trådløse netværks forbindelser, og til min pc har jeg flere gange, forgæves, forsøgt at installere et sådan netværk. I modsætning til mine oplevelser med PC, så var der ingen problemer overhovedet med Airport. Express-basen blev sat i stikkontaktet - og det var nærmest hvad jeg skulle gøre...Fantastisk, når man ikke er den store teknikbegavelse!
Følg Xboxlife her