Carsten O's blog
21-01-2007 - 23:54

Et hop op af sumpen...

Efter en længere - delvis ufrivillig - pause fra mit speciale, er det nu igen blevet tid til at støve det af og hoppe op af specialesumpen.

Jeg har faktisk ikke rørt det i godt 4 måneder, da jeg i en perioden fik en midlertidig lederstilling, der tog det meste af lysten og overskuddet til at skrive. Men nu er jeg tilbage på mit normale arbejde, så nu trænger skrivekløen sig igen på. 

Det er supermærkeligt, at læse det jeg har skrevet for så lang tid siden efterhånden, det er næsten som om det er en anden - ikke mig - der har skrevet det. Nuvel, det tager lidt tid at komme til emnet, men det rykker virkelig i mig, for at få hævet specialeguldkorn ud af ærmet og fattet dem ned på computeren.

Jeg skriver om forholdet mellem normbrud og kunst. Altså om den kunst der søger ud til grænsen for at bryde normer, provokere og forarge. Og hvem er de så, kunstnerne? Ja, the usual suspects i Danmark er jo: Marco Evaristti, Christian Lemmerz, Michael Kvium, Jørgen Leth, Preben Major Sørensen, Lars von Trier er bare nogle af de herrer, der optræder i specialet.

Jeg har efterhånden forsket i emnet i mange år nu, og det interesserer mig stadig lige så meget som fra den dag jeg besluttede for at kaste mig over der. 

Lige pt. er jeg meget interesseret i Matthew Barneys underlige og mærkværdige univers, som jeg til dels ikke forstår, men er underlig draget af. Jeg har fået anskaffet mig den ultimative bog om hans "cycle"-film. Den er desværre på tysk, så nu skal jeg også have støvet mit tyske lidt af igen...

På med pilen Palle. Nu kører vi!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her