CaptainKicker's blog
11-06-2013 - 22:22

Xbox One & Reaktioner

Før der bliver smidt "fanboy" i hovedet på mig, og at jeg bliver bombaderet med en masse neogaf og andet PS4 pro links, så spar dig. For har absolut intet med det at gøre. 

Da jeg var mindre, havde jeg ATARI og SEGA Saturn. Det var sjovt, og det var underholdende. Fik en Playstation 1 senere, & købte Playstation 2, uden tøven. En beslutning jeg aldrig har fortrudt. Fordi jeg elsker gaming. Mine fætre havde XBOX, og selvom jeg ikke var stor fan af den, så synes jeg stadig det var fedt, at der kom en ny konsol, der var lidt anderledes. Aldrig ønskede jeg at hakke ned på den, også selvom jeg ikke var så vild med den.

At jeg så kom over på Xbox 360, og begyndte at deltage i debatter og få venner at spille med, er noget jeg altid har været glad for. Selv som moderator, har jeg stået model til mange ubehagelige ting, jeg ikke altid har følt jeg har fortjent, men jeg elsker gaming og jeg har altid syntes at Xboxlife.dk var et fantastisk forum, der altid har været sagligt, og hvor jeg altid har nydt og læse hver eneste holdning og mening, også selvom det var kritisk mod spil jeg kunne lide, eller tiltag fra Microsoft. Jeg føler mig heldig, at jeg er en del af det her fantastiske community.

Vi har alle været klar på at en ny generation var op vej, og jeg har altid været bevidst, at Xbox 360 bare matchede mine preferencer, mere end min Playstation 3 gjorde. Ligesom Playstation Vita og PSP'en altid har været min favorit når det kom til håndholdt, hvor min DS og 3DS altid har stået i skyggen, med undtagelse af et par enkelte titler. Men aldrig har jeg følt behov for at hade en maskine, eller noget for de tiltag de har taget. Der var flere ting ved Playstation Vita jeg syntes man kunne have gjort bedre, men jeg købte den, og har aldrig overvejet at sælge den.

Men nok om det... Som sagt, Xbox 360 matchede mine preferencer, og jeg glædede mig til at se hvordan PS4 og Xbox 720 ville se ud. Da Playstation 4 blev offentliggjort, var jeg tilfreds og jeg havde faktisk valgt og gå ned og pre-order den ASAP, med 2500,-. Så imponeret var jeg. Men også velvidedende om at jeg kunne ændre den til Xbox 720 også.

Da Xbox One så blev annonceret, var jeg tilfreds med mange af tiltagene, og nyhederne om speciel indhold til FIFA og Call of Duty - 2 spil jeg bruger meget tid på, ja så blev vægtskålen sat på 60 til PS4 og 40 til Xbox One. Killzone er en fin serie, men ikke noget jeg er såååå vild med, og Infamous bryder jeg mig slet ikke om. Men E3 skulle afgøre det hele.

Så småt som spil blev tilføjet, og features blev lagt på bordet, blev det mere og mere klart at Xbox One, matchede mine preferencer. Men efter Xbox Revealen, så begyndte jeg at opleve en grim side af gaming verdnen, jeg aldrig har set før. Decideret had mod Xbox One. Et er, at der altid vil være nogen, som kommer til et forum, som f.eks Xboxlife, kun for at pege fingre. En ting jeg aldrig kunne finde på at gøre mod Pslife, hvis rollerne var byttet om. Men jeg så en decideret hetz mod en maskine, baseret på nogen ting, som desværre er fremtiden, men som man ikke nødvendigvis behøver at gøre værre end i virkeligheden er.

Jeg har følt mere og mere irritation, over den hetz der kører. Det er fint at man er bange for at sin sommerhus-tur er i fare, og at man ikke gider skal verificere. Så er det klart at Xboxen ikke er noget for dig, så hvad er pointen I at komme og råbe op, når der faktisk er nogen mennesker der stadig kan se positivt på det og se frem til det.

Microsoft diskede op med en fantastisk E3, hvor de fremviste en masse fede spil, hvor jeg synes at Sony ikke var i nærheden. Men så går der igen, ren hetz i den, når man ser Kotaku har afstemninger der giver 4000 10/10 til Sony, og 2500 1/10 til Microsoft - what? Jeg havde håbet at vi kunne diskutere spil og konsol med glæde og højt humør. Men næeh. DRM & online er hovedpunktet.

Jeg er meget forundret over, at jeg ikke kan ytre min ærlig mening om at jeg glæder mig til Xbox One, og dets spil, uden at jeg er fanboy og hjernedød for at synes maskinen er fed, og den har gode features. Jeg har intet i mod Playstation 4 og Sony. Det er nogen fine ting de har gjort klar, men jeg bryder mig bare ikke helt om det. Men fare jeg op og skriver på Coolshops PS4 bestillingsliste at PS4 er for tøser, og man ikke skal købe den lortemaskine? Nej. For det handler gaming ikke om. 

Tak fordi du gad, at læse med, om du bryder dig om mine holdninger eller ej.

og...

TL;DR, jeg er bekymret over den drejning gaming communitiet har taget, når det kommer til konsol krig. Det er gået direkte over stregen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her