CaptainKicker's blog
13-12-2010 - 14:06

Uheldig Ugestart (Kicker Version of Doom!)

Jeg fik sgu også en lidt skidt start på denne uge. Sneen har dalet ned over Silkeborg i nattens løb, og da jeg så ville ordne et par ting, såsom at handle i den lokale SuperBest, så tog jeg ingen forbehold for sneen og de glatte fortov.

Hev jakken på, traskede ud i det kolde vejr, og bevægede mig på gåben over mod butikken. Jeg bevæger mig ud over noget sne, og begynder at miste balancen, og falder ned på mit højre knæ, stille og roligt. Det var ikke særlig slemt. En mand der gik og snakkede telefon, var pisseligeglad og gik forbi, mens en anden herre, stoppede op, fik et skævt smil og bevægede sig videre.  Heldigvis er jeg ikke typen der bliver flov og genert over sådan noget, så jeg bevægede mig cool videre, som om intet var sket!

Her tænker det normale individ, jamen så må han da have lært at der er glat, og at man skal bevæge sig stille og rolig. Jojo, jeg slap billigt, og tænkte.. nu går du fandeme ordentligt, Mike.

Jeg gik ind i butikken, købte de ting jeg skulle have, tog tasken på ryggen og bevæger mig hjem.
Og jeg vælger så at gå på en sti, da det jo er sikkert. Ikk'? Nej selvfølgelig ikke. Lige det jeg går forbi en dame i 30erne, så glider jeg på is, og denne gang var det værre, for her gik jeg ikke på sne. Det var asfalt. Jeg glider på is, prøver at bibeholde balancen, og falder forover.

Den rare dame vender sig, og spørg om jeg er ok. Jeg rejser mig cool op, og siger ja, jeg har det fint. Jeg har knæ af stål.. Ved ikke hvor den kom fra, i øvrigt. Snakker med hende lidt, ser der er hul i bukserne og tænker "Det var da satans.." og bevæger mig stille hjem, med smerter.

Og her var så resultatet af det stunt...

Noob

Lige pt. er der en del betændelse i, og der er lilla rundt om, samt det bløder. Kan ikke rigtig bevæge mit ben uden det gør ondt.

Så moralen er... det er glat... i hvertfald i Silkeborg.

Forsat god dag og uge :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her