CaptainKicker's blog
06-09-2008 - 13:05

18 års fødselsdag (d. 5/9)

Ja så blev man sgu atten også. Stemmeret, mulighed for at komme i hæren osv.

Men for satan en dag i går. Blev vækket af hele min familie klokken 6, som stod og sang fødselsdags sang for mig. Herligt. Så træt jeg var (Der var jo NFL), så sagde jeg tak og mumlede at de bare kunne stille gaven op ved siden af mig. (har jo dobbeltseng)
Men til min overraskelse sagde min morfar at det var umuligt, og jeg satte mig op og så det dejlige fladskærms TV. Nu har jeg spillet på 26" gammel skrammelkasse, og så stod der minsandten et ... ET Sony Bravia 32" fladskærm. Chok'd!

I løbet af dagen, gik jeg og gjorde klar til aftens fest, hvor familie og venner var inviteret. Der fik jeg nogen rigtig gode gaver. Liverpool FC sengetøj, et billede af mig i avisen hvor der står at jeg blev atten og at jeg var en Xbox/Xboxlife.dk/achievement nørd. (Tak tante) osv. Så fik jeg et JVC videokamera til 2800,- og det var jo perfekt. Så fik jeg samtidig også Spore til DS og den bedste gave: At min mor har fået bekræftet at hun skal føde mandag, og at jeg får en lillebror/eller lillesøster der. Glæder mig til.

Så en god aften, med venner og familie, øl, god mad og en masse Rock Band spil. Det var sgu et hit blandt familiens båede unge og ældre hoveder. Rock Band = sikker vinder!

Her er lige et par billeder af mine gaver;

Smukke videokamera
Mit nye videokamera. For satan jeg elsker det!!

I luve it
Dårligt mobil billede, kvaliteten er mega lækker!

Spore!!!
Har glædet mig til det her!


Og så har jeg fået bestilt FIFA 09, Saints Row 2, Guitar Hero 4 og Viva Pinata: TIP!

:-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her