CaptainKicker's blog
30-12-2007 - 17:56

Captain takker for i år

Jep, jeg takker for i år. Jeg synes det har været helt suverænt at være herinde på Xboxlife, da jeg først og fremmest har læst/og deltaget i en masse gode debatter, samt at have fået gaming venner herinde, som så derefter er røget på min Xbox Live friend list også.

Det var helt utroligt at komme ind på en side, hvor folk er så venlige. Jeg er på et par andre debat sider, hvor tonen overfor hinanden er lidt hård, og hvor man næsten ikke kan sige kuk eller bøh, før man bliver uvenner med en masse.

Sådan har det ikke været på Xboxlife.dk, og det er jeg meget imponeret over. Selvfølgelig er der nogen, som af og til, går amok på hinanden herinde (i ved hvem i er ;-)), og det skal der også være plads til, men ellers synes jeg det er en hyggelig side men en masse cool mennesker.

Jeg bruger Xboxlife.dk enormt meget, og det vil jeg blive ved med fremover!

En ting jeg 100 % vil være bedre til næste år, er at spille lidt mere online med folk herinde. Folk som goodwin929, tue69, vat69 osv. har tit forgæves prøvet at få lokket mig ind i spil, hvor jeg har tænkt "Lige 2 sekunder!", hvorefter jeg så har glemt alt om det.

Derfor vil jeg være mere tilgængelig i online spil fremover.. Altså bortset lige fra de spil jeg ikke har.....

Men ellers.. TAK til folk, for et godt år på Xboxlife.dk!

GODT NYTÅR FRA CaptainKicker!

- pas på jer selv, når i skal ud og lege med krudt.. I skulle jo gerne have 2 hænder, så i kan game videre næste år!

SKÅL!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her