CaptainKicker's blog
20-12-2007 - 18:35

5 uheldige juleaftner i træk. Heldig i år?

Ja jeg skriver det her fordi jeg ikke har fået SWOS endnu, pga. dumme Codemasters, så hvorfor ikke bare blogge lidt og fortælle om hvad jeg har oplevet. Der tænkte jeg, at det ville være en god idé og fortælle om de 5 uheldige juleaftner i træk jeg har oplevet. Det skal lige siges at jeg er 17 år, så vi skal helt tilbage til da jeg var 12!


2002:
Maden var blevet spist, og en 12-årige CaptainKicker var i færd med at vente på at gaverne skulle gives, da jeg så i et forkert træk slår mit hovede ned i bordet og slår et stykke af min fortand ud. Do'h!

2003:
Her skulle julen fejres ude vest på, ved noget familie, og der endte jeg med at ligge syg hele juleaften, så det betød jeg ikke spiste noget, men i stedet kastede op, mens de andre havde en god aften. Do'h!

2004: Den her er ikke så slem, men jeg endte med hånden under vandhanden en god del af aftnen, pga. jeg var kommet til at sætte hånden på en kogeplade. Do'h!

2005: Gaverne var givet, og vi skulle se på vores gaver.. Det skulle jeg så ikke. Jeg havde fået en deodorant, som jeg sad og kiggede på. Mens jeg sad og så hvad der stod på den, kom jeg til at spraye, så jeg ikke kunne se resten af aftnen. Dumt.. Do'h!

2006: Sidste år, kunne jeg ikke rigtig gå, og havde smerter i foden hele aftnen. Om dagen havde mig, min far, bror og søster været i Aalborg Zoo, da det var gratis. Der var jeg så uheldig, at jeg vrikkede foden efter jeg skulle lave et lille stunt på legepladsen.
Do'h!


Jeg kan mærke at denne juleaften, forbliver problemfri! ;)

Tak for kigget..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her