Baltzardo's blog
22-10-2008 - 09:23

Spil i efterår/jul !!

ja så fik jeg oprettet en blog og jeg vil fortælle om hvilke spil jeg glæder mig til her i efteråret. Fallout 3, Saints Row 2, Gears of war 2, Guitar Hero 4,  Call of Duty World at War, Dead Space og så vidre.

Fallout 3 bliver helt vildt godt og jeg er stor fan af Oblivion og har spillet det meget på både xbox 360 og computer. Så det siger sig selv, men det bare røv og nøgler at computeren ikke kan køre det optimalt.

Saints Row 2 er fedt! Har et godt spil kørende og er i gang med co-op sammen med CaptainFucked Up/Kicker (intern joke- because he is!) og det er mega sjovt.

Gears of War 2 bliver stort. 1'ern online var stort, og prøvede det lang tid før jeg fik Xbox over ved Kicker og der var jeg solgt. købte det med det samme til min Xbox da jeg fik den.

Guitar Hero 4 skal nok blive sjovt. Jeg køber det nok ikke, men kommer nok til at spille band med Kicker og hans bror når det er. vi har gamet en del Rock Band og haft mange hyggelige aftner så det skal nok blive fun. MR BASS IS TALKING!!

Call of Duty World at War skal nok blive fun. gamede 4'ern meget online inden det røg i byttebørsen, selvom singleplayer var noget lort.

Dead Space er måske ikke min kop cola, men Kicker skal have det, så jeg kommer nok til at prøve hans version en dag. Ser lidt frem til alt det med blod osv.


det var alt fra mig!

Venlig hilsen Nicolaj Baltzer ;D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her