Captain Serious's blog
15-12-2006 - 13:11

Skuffet...

FIFA 07 er for mig den største skuffelse på Xbox 360, efter Perfect Dark Zero, hidtil.
Med det sagt, synes jeg ikke det er et dårligt spil, men jeg havde bare forventet mig så meget mere. Med den kapacitet som Xbox 360 har, forventede jeg at Ai'en ville være meget bedre end tilfældet. Jeg havde virkelig skyhøje forventninger til EA og jeg havde forstillet mig et helt fantastisk fodbold spil. Men FIFA 07 blev i stedet for præcis som de andre FIFA spil, nemlig middelmådigt og fyldt med dumme Ai fejl.
Det er svært at sige hvor det præcis er, at FIFA 07 fejler, men det føles bare ikke som fodbold, som det virkelig er. Det føles for mekanisk.
Den dag, at der kommer et fodbold spil, med realistisk grafik, en Ai som er noget værd og et spil hvor man føler at man "In the game", som EA plejer at reklamere med, vil min vådedrøm gå i opfyldelse.
13-12-2006 - 14:35

Hej

Hej

Mit navn er Aske Højby Müller og jeg er 15 år gammel og kommer fra Svendborg, på sydfyn. Jeg går i 9. klasse og i min fritid spiller jeg Xbox og fodbold. Jeg har spillet konsol siden jeg var 7 år, hvor min storebror og jeg splejsede til en Nintendo 64. Min første store spil-oplevelse var Super Mario 64. Siden hen har spil som Banjo Kazooie, Warcraft III, Jak and Daxter, Halo og Gears of War (bare for at nævne nogle få) gjort de største indtryk på mig.

I den her blog, vil jeg skrive lidt af hvert, jeg ved ikke helt præsist hvad jeg vil skrive, men mon ikke, at der kommer nogle af mine indtryk, af de bedste Xbox og Xbox 360 spil.

Hyg dig! :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her