Lambchops, nu med tilbehør!!!!!
Så kom turen til Lammekoteletterne.
Gad ikke at lave en detaljeret vejledning på retten, men i kan da få ingridienserne, og et slutresultat:
5 lammekoteletter
4 Hele Tomater
2 Fed Hvidløg
1 Tsk. Paprika
2 alm. peberfrugter
4 alm. Røde Løg
1 Firkant grøntsagsbouillion
Pillede løgene, skar dem til løgringe, og smed dem på panden med lidt fedtstof.
Pillede også 2 Fed Hvidløg, og skar/hakkede dem i små stykker.
Skoldede tomaterne, flåede dem, pillede stilken ud og skar dem i tern.
Rensede Peberfrugterne, skar dem i tern, og puttede det hele op i panden til løgene, som så stegte i en små 8-10 min. tid.
Smed Lammekoteleterne i et smurt ovnfast fad, smurte koteletterne ind i Timian og Parika lagde dem i fadet, og hældte løg+tomat+hvidløg+peberfrugt og koteletterne.
Så fik det hele 35-40 min. i en forvarmet ovn på 180 Gr.
Salat:
Bønnespirer
Tomater
Agurker
Æg
Kinakål
Peanuts
Peberfrugt
Cocktailpølser
Majs
Tun
Oveni kom der en af mine livretter:
KARTOFLER!!!!!!
Og en "Killer" sovs, som blev lavet ud af Fonden fra koteletterne, og en lille bitte sjat Whisky!!
SLutresultat Koteletter:

Slutresultat på min tallerken:

DENNE GANG MED SALAT
OG INGEN KETCHUP!!!!!
Og ja, det smagte sgu lækkert igen igen :D
9