Butcher's blog
11-10-2010 - 19:37

Ømme Løg og knækket kabel!!

Ja så smider jeg lige en lille Uheldblog op..

Det startede eller meget normalt, med jeg kom hjem fra arbejde i eftermiddags, åbnede hoveddøren, og hilste på konen med et kys, og råbte ned til ungerne i legeværelset (hvor de som sædvaneligt sad og spillede på krydsboxen) at nu var jeg kommet hjem.!

Her plejer den lille (Ida på 3 år) så at komme løbende, og give mig en mega krammer, men her knækker filmen.

Jeg hørte bag mig: Hej FAAAAAAAAAAAR, jeg vendte mig om, og SMASK, så ramte hendes hovede lige i løgposen.. *suk* så var jeg sendt til tælling..

Så kom turen her til aften, hvor konen skulle til Pilates og derefter Zumba. Hun daffede af kl. 18:45 og jeg regnede med at kunne spille OG ikke mindst endelig gennemføre DR2, da hun først skulle arivere her igen omkring kl. 21:15.

Men der kom et fatalt opkald kl. 19:03, hvor hun helt opkørt, fortalte at koblingspedalen sad helt i bund, og hun kunne ikke rigtigt skifte gear ( *suk* for anden gang i dag).!

Nu må jeg se om jeg kan overtale hende til at putte ungerne i seng, vaske op, smøre madpakker OG sætte sig i baggrunden, når jeg skal se Lullu & Leon på DR HD, OG gennemføre det sidste i Dead Rising 2..

Likes THAT gonna happen *suk* for sidste gang!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.