Butcher's blog
15-08-2010 - 00:58

Stress uge


En travl og stresset uge..

Min ferie sluttede i søndags (8/8) og efter tre dejlige uger med 10 dages slid i haven, og 5 dages dejlig ferie med familien på div vandrehjem i og omkring Aarhus, så skulle jeg, efter en chok sms fra mester fredag formiddag, hvor han fortalte (læs: forlangte) at vi havde masser af arbejde der ventede, at vi skulle starte kl. 4:30 mandag morgen.

Det overlevede jeg også fint, da jeg jo havde tanket en masse energi op, efter min dejlig ferie. Men glæden blev kort, da det blev annonceret at vi da lige tog hele ugen på den måde, og lige knaldede 3 timer på om fredagen, så klokken blev 16:30 da vi endelig kunne holde weekend.

Samme aften skulle vi til en 75 års fødselsdag, som for mit vedkommende sluttede rimelig fredeligt kl. 23:30, da konen vækkede mig, og sagde vi hellere måtte komme hjem.

Nå men frisk og udhvilet lørdag morgen, skulle vi, sammen med nogle af kragens familie, på et stort loppemarked....juhuuu..  det startede klokken 13:00, men selvfølgelig skulle vi mødes og spise morgenmad sammen, snakke lidt om hvad de nu ville finde og hvad de ledte efter, for at slutte af med en bid brød, inden vi skulle til "loppefesten"..*suk*

Det blev jo også noget af en fest. Kragen købte lo*t og skrammel for ikke mindre end 630,- (læs hun købte, jeg betalte) og selvfølgelig skulle alle indkøbende ses og beundres af alle familiemedlemmerne, så det blev afslutningsvis lige til et par stænger wienerbrød+kaffe og nærstudering af loppekøb!

Ungerne blev passet af svigermor, som selvfølgelig også ville se købende, og da gerne ville give aftensmad..

Nu tænker i sikkert at jeg da må være rimelig tålmodig, men nu kommer det bedste. Kragen og mig selv skulle ind og se Inception kl. 20:45, og for at gøre det lidt hurtigt:
M E G A sej film. lille smule hyped, men som 97,3% skriver, så er det altså en ren 10/10
2 timer og 20 minutters 100% rendyrket god underholdning.

I morgen kommer der nogle venner til en kop kaffe og noget lækkert aftensmad, da de er sidste led i fejringen af vores 2 yngste unger.

En ret så heftig uge, og især weekend.

Forresten fik jeg at vide, at næste uge på job......... skal vi også starte kl. 4:30, og det er også hver dag... *suk*

Velkommen tilbage fra ferie!!.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.