bullerdaddy's blog
23-07-2008 - 12:44

Viva Piñata (anmeldelse)

Viva Piñata:


Grafik: 9/10
Lyd: 8/10
Gameplay: 8/10
Holdbarhed: 8/10
Historie: 7/10
Multiplayer: ?/??

over alt: 8/10


Jeg ser mig omkring i de farverige omgivelser. Der er smukke blomster over alt omkring mig, og jeg ser masser af træ'er i baggrunden, af den flotte farverige verden.
der jeg er gået et stykke ned langs en stig, ser jeg en dame der står og græder. Damen er iført en underlig stor farvet maske, og ser ikke ret menneskelig ud.

Ja, det lyder som en sød drøm, men nej, det er Viva Piñata jeg snakker om. Viva Piñata er et spil til de lidt yngre spillere, men er også lavet så de større også kan være med. spillet bære meget præg af en blanding mellem The sims og zoo tycoon. Disse to spil blandet med en omgang ægte tegnefilms humor.

Da jeg så spillet første gang, var jeg ikke itvivl om at dette spil ville være både barnligt, og underligt, men efter som jeg tog cancen op, syntes jeg faktisk om det. underligt nok blev jeg faktisk underholdt af disse små søde dyr, og man kommer hurtigt til at holde af de små kræ'.

Selve spillet starter med, at du får din egen lille have til Piñata'er. Haven er dog lidt øde, og der ligge mange underlige ting smidt der, så som køleskabe og andet affald. Du får så en spade i brug med det samme, til at omdanne haven til "godt" jord. Da du får haven omdannet til jord, kommer din første Piñata, som er en Wirlm (orm).

Denne Wirlm (orm) er grund-føden, for mange andre Piñata'er, og starter så din egen lille udvikling til nye og større Piñata'er.

Grafikken i spillet er rigtig flot, og gør Piñata'erne realistiske og flydene at se på. Det gør også at verdenen føles farverig og "gladt". Jeg var også vild med tegnefilms stilen i spillet, som fungere rigtig godt.

Lyden i spillet er også god. Den er meget normal for et spil i den genre. Fuglene der pipper lidt i baggrunden og den stille musik der hele tiden køre, dine dyr der laver deres små glade lyde. Alt dette gør stemningen i spillet dejlig og behalig, at høre på.

Gamplayet i spillet er meget ledt at gå til, og som sagt er det nok også fordi de yngrer spillere skal kunne være med. Gamplayet er også et meget atypisk med: "at du skal bygge det for at få det" - tingen, som gør spillet meget enkeldt.

Holdbarheden er utrolig høj, nettop fordi du kan sætte så mange mål om at få flere Piñata'er, og selvfølgelig gå efter activements og andre ting. Hvis man ikke syntes så meget om spillet, og ikke rigtigt går i dybten med det, tror jeg ikke holdbarheden vil være så stor.

Historien i spillet er ret enkel og lidt ligegyldig, og er nærmest bare en dårlig undskyldning for at få flere og flere Piñata'er. Jeg syntes dog ikke man kan kræve så meget historie af denne genre, og har også sagt før til denne genre: "mindre historie, bedre gameplay".

Multiplayer er der ikke meget af. Den er meget simpel, man kan sende og modtage andre Piñata'er fra venner, ellers er der ikke meget mere at sige til den. Jeg håber dog på, vi ville kunne se mere multiplayer i det næste Viva Piñata spil. Der er dog Viva Piñata party animals på vej som bliver et party game over multiplayer og Lokal, men håber mere på et Viva Piñata 2.

Alt i alt nød jeg de mange timer med Viva Piñata, og syntes klart det fortjener et 8. tal. Der var dog nogle få ting der kunne ændres på, men syntes alligevel folk skal give det en cance, fordi spillet er rigtig sjovt og nemt at komme igang med. God fonøjelse.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her