BulbaSaw's blog
09-04-2012 - 18:01

Battlefield noob 2

Idag har jeg spillet Battlefield det meste af dagen.

Jeg har spillet 'Domination' (Det kalder jeg det med flagene) det meste af tiden, selvom jeg ikke kender reglerne. Jeg har prøvet hvor vi har haft alle flagene 90% af tiden men vi tabte alligevel, men det skal dog siges at jeg ikke har læst om gametypen endnu på nettet.

En ting som jeg synes jeg er meget stolt over er at jeg faktisk har været top 3 efter næsten alle kampe. Jeg ved ikke om det er fordi jeg hele tiden bare går efter flagene eller hvad det er fordi jeg får ihvertfald ikke specielt mange kills.

En ting som jeg synes er utroligt frustrerende er at blive spawnkillet. Nu har jeg set såmange Battlefield vs. Call of Duty videoer hvor jeg ser Battlefield veteraner sige at Call of duty stinker på grund af spawnkilling. 
Men hvis der er et spil hvor jeg er blevet spawnkillet så er det fandme det her spil og det er noget af det mest frustrerende jeg har prøvet.
Om jeg spawner ved et Checkpoint (aner ikke hvad det hedder) eller på en person bliver jeg spawnkillet 40% af gangene. Af endten en Sniper eller en Helikopter. Jeg ved ikke om det er normalt og det bare er noget jeg skal vænne mig til eller om det bare er mit uheld.

En anden ting som er en lidt underlig ting ved spillet er våbene. Jeg er udemærket klar over at efter tid for man nye Attachments og ting og sager. Men at våbene bliver så gode efter noget tid synes jeg er uretfærdigt. 
Uretfærdigt på den måde at de gode spillere/rankede op spillere bliver belønnet med at deres våben bliver så meget bedre.
Jeg bliver ved med at sammenligne det med Call of Duty, men i Call of Duty for man selvfølgelig også attachments med tiden man ranker op, men jeg synes ikke at våbene bliver ligeså meget bedre som i BF3.
Jeg samlede f.eks et våben op fra en fordi jeg var løbet tør. Aner ikke hvilket våben det var men der var ihvertfald en assaultriffle med red dot og noget grib af en art (Not Sure).
Så jeg tænkte okay, jeg vil sku faktisk bare gerne have mit normale kit tilbage, så jeg tænkte jeg bare ville løbe hen til deres 'spawn' og prøve at få et par kills men hvis jeg døde var det sku okay. Men istedet for at dø gik jeg på en monster af en killstreak, tror sku jeg kom op på 7-8 kills (Det lyder måske ikke af så meget men jeg er noob for satan (; ).

Der har været nogle meget frustrende spil idag, men jeg vil da lyve hvis jeg sagde at det ikke var sjovt at gå på min (lille)killstreak (;

Jeg ved ikke om BF3 bare ikke er et spil for mig eller om jeg bare skal ha opgraderet nogle kits.
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her