Boucher's blog
08-02-2012 - 15:53

Valentines Day

Hej!

Jeg er stor modstander af alle amerikanske helligdage (bortset fra dem, hvor der indgår mad eller øl!). Jeg synes det er noget som alle detail forhandlerne er med til at gøre store, så de kan tjene penge!
Det er ikke noget med vores traditioner i DK, så derfor fejre jeg dem ikke :)
Meeen nu er det at jeg er gået hen og mødt en amerikansk udvekslingstudent, som har spurgt om jeg skulle noget her d. 14.
Det skulle jeg jo ikke, så nu er det endt med at vi skal holder Valentines day sammen :) det er fint nok, fordi hun er sød og så må jeg pakke mine principper væk.

Har i ikke nogle ideer hvad man kunne gøre og skal man købe gaver eller :)? hun gider ikke giver mig noget hjælp! 
11-11-2011 - 11:30

BF3?

Nu har jeg spillet en del BFV og BF2 på min computer, men eftersom jeg købte mig en Xbox og min computer ikke er blevet opdateret, så kan min computer ikke køre BF3.


Jeg tænker lidt på at købe det til min Xbox, men jeg har aldrig spiller så meget first person shooter på Xbox. Jeg synes det kan være lidt svært styre, hvor man skal skyde.


Er det noget man lærer hurtigt?

30-10-2011 - 22:01

Bartender

Jeg har det med at blive lidt for fuld når jeg er i byen, hvilket ikke er noget dårligt. Det endte så med her for et par weekender siden at jeg står og snakker med ejeren af en bar/café.
Jeg synes så det er en god idé at jeg skal være bartender. Hun ringer så og tilbyder mig jobbet og skal så starte på en af de travleste dage på året, J-DAG :)

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Det eneste jeg er lidt bange for, er når jeg skal lave drinks. På fredag er det nok ikke det der bliver solgt flest af.

Så tænkte jeg om der var nogen, som har nogle forslag til nogle standard drinks der oftes bliver købt? og hvad der skal i?

Håver i kan hjælpe :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her