Bonde2's blog
17-06-2008 - 07:22

Epic Fail - Double Jumb.

Ja jeg vil så idag prædike lidt om en af de største fails i gaminghistorien. Det er jo selvfølgelig double jump. Hvorfor opfandt man dog i alverden double jump? man kunne da bare lave et hop og så var man ligeså højt oppe.For ikke at snakke om realismen i det. Hvor sansyndligt er det at man lige pludselig flyver double så højt bare fordi man laver en forlæns salto ligesom Crash? for ikke at snakke om Kratos fra God of War spillene. Han strækker bare benene efter han er kommet op i luften... Makes perfekt sense.. eller . ?
det kan da godt være at disse spil ikke er så realistiske, men spilfirmaer kunne da i det mindste gøre et forsøg bare på at skabe en illusion om at det er ægte. Istedet for det ligegyldige double jump system.

Hvis det stod til mig så kom vi aldrig nogensinde mere til at se double jump, in the history of gaming, nogensinde igen.
08-06-2008 - 01:47

10 point skalaen

Nu har jeg siddet og brudt mit hoved i længere tid, om den allermestbrugte pointskala til diverse anmeldelser og andet til at give noget en bedømmelse. jeg sad også og tænkte over hvad "direkte uhyggeligt", dårligt, middel, udemærket, godt og "kan det overhovedet blive bedre". Selv ekstremt dårlige spil får 3-4 point selvom man er ved at hænge sig selv i loftet allerede efter 10 min. Selv Vampire Rain, som er et af verdens værste spil nogensinde, giver man gudhjælpemig 3 og 4 point, selvom man er ved at brække sig bare ved at kigge på omslaget af æsken som spillet ligger i. :? (nu skal i ikke tro at jeg kun har prøvet demoen, jeg har skam prøvet det hos en ven)
Derfor vil jeg sige at et ok acceptabelt spil ville ligge på 7 istedet for 5. Man kan jo ikke sige at Vampire Rain er tæt på at være ok acceptabelt. :? Derfor syntes jeg også at man ikke skal give så mange 10 taller ud. 10 tallet gives kun til det perfekte spil der ikke kan blive bedre. Der er jo faktisk hvis man tænker over det ingen spil der burde have 10, for der er jo ingen spil der er komplet fejlfrie? :?


 1-4: uhyggeligt dårligt 5-6: dårligt 7: middel 8: udemærket 9: rigtig godt 10: perfekt


Det er jo så kun min mening, i må selv have jeres meninger. jeg syntes bare at det er direkte latterligt. :?
hvad syntes i om 10-pointskalaen . ? :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her