Bochesa's blog
13-08-2007 - 10:56

Derfor valgte jeg Xbox 360

Jeg vil gerne fortælle her hvorfor jeg valgte at købe min Xbox 360.

Jeg vil starte med at fortælle alle at jeg er en ganske ny bruger af en Xbox 360, (som det måske afsløres med mit game tag----->)
og ikke mindst en ny bruger af Xboxlife.dk fora'et.

Men ikke desto mindre er det en af mine bedste investeringer inden for det sidste år.

Det startede egentligt med at en af mine gode venner for nogle år siden købte sig en Xbox, den første, men den gang sagde det mig ikke så meget. men vi spillede da på den engang imellem, og havde det skam også meget sjovt med det. Det var blandt andet spil som Fifa, Dead of Alive og ja også en enkelt bilspil... Men det var sådan at jeg havde en PS2 så jeg var da ikke sådan videre imponeret. Oven i det havde jeg min PC som jeg altid har brugt som foretrukken Gamer maskine.

Men så skete det for snart to år siden at den frygtede Xbox 360 maskine kom på markedet, der gik dog noget tid før min gode ven opgraderede til 360'er versionen. men da det så skete og Fifa07 udkom til maskinen var jeg solgt...

Mig, min gode ven og hans roommate spillede Fifa07 og jeg har aldrig grint så meget. Det spil har noget helt specielt... Hvis læser har prøvet det vil han/hun give mig ret. Spillet er det eneste spil nogen sinde der har gjort mig så vred på en sjov måde... For det viser sig jo at spillerne på banen er så langsomt opfattende så det fatter man ikke... de SKAL absolut driple den bold 2-3 gange før de udfører den ordre man har givet og oven i det trykker man fjorten gange på det joypad og det gør jo bare at ordren går videre til den næste spiller og man bliver sindsyg af det pis. Så alle griner når jeg kaster rundt med lædersofa og trådløst joypad og gråd og glæde står ud i et! For når man så endelig score det længe ventede mål så vil glæden ingen ende tag, og det er på trods af at den nu står 7-1 til min gode ven... Men lad nu det ligge:)

men hele dette arrangement startede min begejstring for denne fantastiske maskine.

Noget tid efter Fik min gode ven så Lost Planet - extreme condition. Efter at have gennemført det hos min ven på en halv weekend, så måtte jeg bare eje en Xbox 360. så jeg tog ekstra vagter i sommerferien og her den 1 august ca. købte jeg min xbox 360. dog brugt.

Nu spiller jeg Gears of War og Shadowrun. og det er simpelthen en fantastisk oplevelse hver gang... Jeg er så dybt betaget af grafik, lyd, stemning og ikke mindst. Hele Live miljøet. som ny bruger får man jo en måneds guld abbonnement, og det bliver brugt flittigt.

Nu her efter mit køb, har jeg udvidet horisonten lidt og har opdaget: Live arkade hvilket jeg er ligeså begejstret for. Og det faktum at man kan streame film og musik fra min computer og se det hele på mit store HD fjernsyn via component kablet. fantastisk.

Jeg får G.R.A.W 2 her en af dagene og i løbet af efteråret kommer de fantastiske titler:
Army of Two
Masseffect

hvilke er spil jeg glæder mig helt vildt til.

Alt i alt er jeg utrolig glad for mit køb af Xbox 360. Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke købte sådan en for lang tid siden. for der er så meget jeg er gået glip af i mit liv. (lettere overdrevet) men jeg mener helt bestemt at jeg bliver mere og mere glad for min maskine som tiden nu går. Derfor Valgte jeg Xbox 360!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her