Bobcat3003's blog
22-09-2007 - 15:17

Woo!

Et lille indlæg om hvor heldig jeg er.

Medarbejder konkurrence gav bonus, et stk. gratis Playstation 3 til mig! :D

Kunne godt nok aldrig selv have fundet på at købe en, men når den nu er gratis, ville det da være dumt at sige nej tak...

Det var bare det jeg ville sige. Sig tillykke til mig. :D

Hyg jer!
21-09-2007 - 12:27

Det skulle være en rigtig god dag...

...men ikke helt


Jeg har fødselsdag i dag, og fylder 21 år. Dette skulle jo egentlig være en glædens dag, men der er dog alligevel noget der har pisset mit humør lidt af. Fik i går min Xbox tilbage fra 5 ugers reparation, sætter den til, spiller i 2 timer, og hvad sker der så? BLINK BLINK BLINK med fucking røde streger. Fuck jer MS, i kan ikke en gang finde ud af at reparere jeres eget lort! Heldigvis var El Giganten så flinke at give mig en låne Xbox med hjem, så helt nedern blev dagen dog ikke. :)

20-09-2007 - 17:44

MS Kickoff 07

Så var det i går aftes at man var et lille smut til MS Kick-off 07 i Kolding, som egentlig var en ret god aften, også selvom udvalget af spilbare titler ikke var imponerende stort. Aftenen startede kl. 19, og da det blev holdt på en forholdsvis fin restaurant/kro agtig ting, blev der serveret middag (stegt flæsk og persillesovs :S). Efter maden startede det reelle show, som blev kørt af stand-up komikeren Thomas Warberg, der underholdte med lidt gaming relaterede jokes mellem de forskellige præsentationer. Først fik vi lov til at se et ret kedeligt line-up af Microsoft nye former for hardware, der bliver lanceret inden for den nærmeste fremtid. Herefter kom turen endelig til Xbox 360, hvor vi fik et hav af informationer om alle de nye spil (informationer vi allerede kender til :)). Spillene blev bl.a. præsenteret af bossen for Xbox 360 i Skandinavien (en eller anden svensker), en fyr fra Ubisoft, og en anden fyr fra EA. MS bossen stod og lukkede en masse ud om PGR4, Halo3, PES 2008, Call of Duty 4 og nogle andre spil jeg ikke lige kan huske. Ubisoft fyren præsenterede Assassins Creed i from af den spilbare demo fra E3 (manden på taget sad ikke fast i luften denne gang :D). Og så var der manden fra EA, der snakkede meget entusiastisk om RockBand, og om hvor over mega kodylt fedt det bliver.

Af spil der kunne spilles til eventet kan nævnes:
- Kane & Lynch (mega fedt)
- Guitar Hero 3 (på projektor og dejligt stort lærred :D)
- FIFA 08
- PES 2008
- Eternal Sonata
- Naruto
- Blazing Angels 2
- Call of Duty 4
- Timeshift
- MoH: Airbone
- Tiger Woods 2008
- NHL 08
- Virtua Fighter 5
- Juiced 2
- Ace Combat 6
...og vist også et par andre stykker

Og så lige et enkelt PC spil: World in Conflict

Halo 3 var kun tilstede i form af et par trailere.

Savnede lidt Skate og Prostreet. Og så ville det have været mega fedt hvis man selv måtte spille Assassins Creed.

Tja det var vel mere eller mindre det. En hyggelig aften med gratis mad og fri bar… og en gavepose med lidt skrammel da man gik hjem.
06-09-2007 - 21:59

220 dage siden sidste indlæg

...og intet nyt under solen

Jeg sad og kedede mig, og kom så i tanke om, at det egentlig var usandsynligt lang tid siden jeg sidst rørte ved min blog, ja faktisk er det over et halvt år siden. Mest af alt skyldes dette nok, at jeg ikke har noget interessant at skrive om (ja mit liv er ret almindeligt og kedelig for andre mennesker end ”inderkredsen”). Men i den nærmeste fremtid begynder der at ske lidt ting og sager, det muligvis er værd at fortælle om. Bl.a. er jeg blevet inviteret til et spast Microsoft event d. 19. sep. (det hedder vist MS Kick Off 07), som jeg tror jeg vil fortælle lidt om når den tid kommer. Og d. 5. okt. tager jeg et smut til San Francisco sammen med Skinke herinde fra. Den tur kunne der sikkert også komme nogle gode historier og billeder ud af. Derudover står den på "Rune Klan Går Large" d. 22 sep... og så fylder man jo snart 21 (21. sep.) :)

Nå, men indtil videre kan i da lige få mine bud på hvad man bør se og høre for tiden...

Musik:

Hvad jeg lytter til lige pt.

Fair To Midland
(Fables From a Mayfly: What I Tell You Three Times is True)


Dette er nok det album jeg høre mest lige pt. Det er simpethen for lækkert! Video til sidst i dette indlæg... Er man til bands som System of a Down, må man ikke gå uden om disse fyre! Og hvem vil ikke kunne li' en sang hvis titel indeholder ordet "Søko"? 
10/10

Metallica
(Live from Aarhus 07/13/2007)


Metallica + Live + Århus = ÜBER COOL! :-D
Det aller fedeste ved dette album er, at der er gratis og kan hentes HER! 
8/10Volbeat

(Rock The Rebel / Metal The Devil)


Lidt gammelt album, men stadig noget af det fedeste danske rock man kan finde. Dejlig blanding af Rock 'n Roll og Metal
9/10Kaiser Chiefs

(Yours Truly, Angry Mob)


Mmmh Kaiser Chiefs... laver de noget som ikke er godt? Nej, det tror jeg så ikke lige, og deres seneste album er ingen undtagelse. Det er dælme blevet afspillet hjemme hos mig, mange gange de seneste par måneder.
10/10


Juncker

(Pt)


Juncker falder lidt unden for min normale musiksmag. Ved ikke rigtigt hvorfor jeg synes om hans musik, der er bare et eller andet ved hans sange der gør, at jeg gider lytte til det. :)
7/10


Mani Spinx

(Post Modern Panic Attack)


Det her album må simpelthen være blevet lavet på LSD, svampe og diverse andre sjove sager. Ikke desto mindre, er det helt forrygende på en meget mærkelig måde... :p
8/10


Plain White T’s
(Every Second Counts)


Ikke et mesterværk, men en god omgang punk rock, med en del ørehængere. Dog ikke nok til at det bliver super godt.
6/10
…det var alligevel en del album :)Film

Hvad du bør se

Hot FuzzDenne film bør simpelthen allerede nu, udnævnes til en kult klassiker! Det er virkelig en af de sjoveste og fedeste film i lang tid. SKAL SES!
10/10
1408

Dette er godt nok ikke et mesterværk, men en lille perle der er trillet frem uden nogen har lagt mærke til det. Spændende fortolkning af Stephen Kings novelle af samme navn. Filmen har et par chockelementer hvis man kan li' den slags, men hovedsageligt gør den sig mest i det psykologiske. Den er på ingen måde dårlig, så se den endelig, hvis du er til denne genre.
8/10


Sunshine


Endnu en lille perle, der skal ses hvis man er interesseret i genren. Jeg har ikke så meget at sige om den, ud over at jeg nød den. Kan klart anbefales.
7/10 (og nej, 7 er ikke negativt i min verden, det er bare ikke SUPER)
Scrubs: Sæson 5


Jeg behøver forhåbentlig slet ikke at introducere denne DVD. Dette er humor på højeste niveau, og helt sikkert min ynglings komedieserie på TV!
10/10

300


Se på coveret... det skriger nærmest "moderne mesterværk"! Og det er præcis hvad det er. Mega fed og voldelig film til drengerøve i alle aldre. Stemplet som kult i min bog!
9/10

Pan’s Labyrinth


En lille film der både overrasker og facinere. Sørgelig men samtidig tryllebindende film. Helt sikkert en af de store overraskelser for mig, da jeg ingen forventninger havde til filmen overhovedet, ja faktisk havde jeg ikke rigtig hørt om den før.
10/10
Er godt klar over at folk nok er pisse ligeglade med alt det her, men skulle jo have tiden til at gå...

Det var alt for nu, vender tilbage efter det lille MS event... :)

Jeg synes simpelthen lige I skal have en lille video med Fair To Midland. Det er sangen Dance of the Manatee (den med søkoen), og både sangen og videoen er for sej!
Fair to Midland – Dance Of The ManateePS. Min Xbox er død og på værksted :(

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her