Bobcat3003's blog
19-01-2007 - 01:16

Lidt anbefalinger fra mig, samt en veloverstået eksamen!

Først og fremmest kan jeg da fortælle, at jeg i dag (eller det er jo så i går nu) endelig fik overstået min 1. semester eksamen, med et resultat jeg på ingen måde havde forventet, efter at være blevet fortalt diverse skrækhistorier. Men ikke desto mindre endte det med et super nice 10 tal! I kan tro jeg blev overrasket, efter noget jeg selv følte som en middelmådig præstation, men hey jeg klager ikke. J

 

Nå men nok om det, synes lige jeg vil bruge starten af natten på at komme med lidt personlige anbefalinger til folk det nu kunne interessere. Jeg vil ikke komme med nogen dybere begrundelse for hvorfor jeg synes følgende er noget alle bare skal stifte bekendtskab med, for det kan jeg sgu ikke lige overskue på det her tidspunkt! :p

Well here we go!


A Scanner Darkly er en yderst interessant film, det ved første øjekast virker meget underligt. Det mest interessante er naturligvis den speciele visuele stil filmen er skabt i, der kaldes "interpolated rotoscoping". Filmen optages på normal vis, hvorefter et "filter" er lagt over, der skaber denne tegnefilmseffekt. Helt fantastisk at se på! Og så er det jo heller ikke en helt skidt historie, men derimod en ret interessant og medrivende en af slagsen, om en ret så dyster og ikke så fjern fremtid.

Princess er (efter min mening) endnu et mesterværk, og denne gang endda et dansk et. Anders Morgenthaler står nemlig bag denne meget omtale og roste tegnefilm, omhandlende pornoindustriens mørke sider. Der er ikke så meget andet at sige end "se den", den er virkelig en specielt oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. 
Og så gør det overdrevne indhold af vold jo heller ikke filmen mindre god! :)
Hmm ja Disaster er nok lidt af en smagssag, kunne man li' Team America, vil man helt sikkert også synes om den her. Disaster formår endda at gå et skridt videre når det kommer til grovheder, end Team America gjorde. Historien er SUUUUPER tynd, men i dette tilfælde gør det egentlig bare filmen endnu bedre! Se den på eget ansvar.
               


Ja jeg ved næsten ikke om jeg behøver at introducere Firefly, da serien jo nærmest er gået hen og blevet et helt kult fænomen, på trods af sin korte levetid. Men på trods af det, skal alle sci-fi fans der endnu ikke er truffet bekendtskab med serien, helt sikker se at få fat i denne fantastiske TV-serie. Den kan desværre ikke købes med Danske undertekster, min version stammer fra Australien. Som en lille sidenote skal jeg da også nævne filmen baseret på serien, nemlig Serenity, en film man heller ikke skal snyde sig selv for.


              

Til sidst er her lige en stak cd'er der køre rundt hos mig for tiden

    
- Tiger Tunes: Absolutely Worthless Compared to Important Books

- Juncker: Det Sorthvide Hotel

- My Chemical Romance: The Black Parade

- Oh No Ono: Yes


-----


Nå det var alt fra mig for i aften... farveller!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her