Bobcat3003's blog
21-08-2009 - 21:41

Coldplay i Herning

Hold da op, det er godt nok lang tid siden jeg har skrevet noget i denne blog. Ja egentlig har jeg slet ikke været særlig aktiv her på siden, det sidste lange stykke tid (har handlet lidt, men det er så også det). Skyldes måske at jeg ikke rigtig spendere så meget tid med xboxen og computeren mere, efter der er kommet andre lidt mere vigtige ting i dagligdagen. Nå men anyway, hvad får mig så til at vende tilbage nu? Hmm, ja... det ved jeg egentlig heller ikke helt selv. Måske det faktum, at jeg har ferie og røv keder mig (ret trist ja), og tænkte, at så kunne jeg da bruge 10 min. tid på at skrive et lille blog indlæg. Heldigvis for min psykiske tilstand rejser jeg udenbys imorgen, ellers ville jeg da snart få spat af at sidde hjemme.
Nå men som overskriften måske antyder, så har jeg lyst til at fortælle om den mest overraskende oplevelse jeg har haft denne sommer. I søndags var jeg et smut i Herning for at høre Coldplay. Egentlig tog jeg bare med fordi en kollega spurgte om jeg ville med, og det kunne jeg da godt lige gøre. Var ikke tidligere stor fan af dem, kendte deres singler og synes det lød godt, men så heller ikke mere end det (høre normalt Volbeat og den slags). Men jeg skal da nok lige love for at jeg blev STOR fan i søndags, for er du gal en vild koncertoplevelseDet var nok den mest komplette og gennemførte koncert jeg nogensinde har været til, der var virkelig kræset for detaljerne. 

Kæmpe LED skærm, lasershow, gule ballonner, sommerfugle konfetti, fyrværkeri, mere end en scene, og et lysshow der sparkede røv, ja det hele gik nærmest op i en større enhed. Den fedeste oplevelse jeg har haft i lang tid. Hvis de nogeninde besøger Danmark igen, står jeg der med 100% sikkerhed!

Og så en lille video optaget mig! :p


Andre der var der?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her