Bobcat3003's blog
29-01-2007 - 14:47

Ny Lyd!

Så for pokker, så fik man sgu bestilt sig et nyt surround system. Mit gamle skrammel af et JVC anlæg, kunne sgu pludselig ikke mere (og var egentlig heller ikke så godt). Så efter nøje overvejelser, og efter at have læst mig igennem et hav af anmeldelser, fik jeg endeligt overtalt mig selv til at bestille et Logitech Z-5500, som jeg håber på er ligeså godt som folk siger. Det skulle meget gerne komme i morgen, så jeg glæder mig lidt til at se min lille pakkedame komme slæbende med den tunge kasse. :)

Gik en overgang og overvejede om jeg skulle smutte forbi Hi-Fi Klubben og investere i et anlæg fra dem af, men kunne godt se at når jeg selv bestemte hvad det skulle indeholde, løb prisen hurtigt op og sniffede til de 15.000 kr., et beløb mit budget ikke lige kan klare for tiden, og jeg vil ha' god lyd NU! Så jeg endte altså op med en noget billigere løsning, der dog forhåbentlig levet op til mine forventninger.

Så kan man endelig få ordentlig lyd på film og Xbox igen. :)

Vil ta' lidt billeder af mit lille alter, når jeg får sat højtalerne på plads i morgen (hvis altså posten gør sit arbejde), så i kan se hvor jeg hygger mig. :p
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her