Bobcat3003's blog
21-08-2009 - 21:41

Coldplay i Herning

Hold da op, det er godt nok lang tid siden jeg har skrevet noget i denne blog. Ja egentlig har jeg slet ikke været særlig aktiv her på siden, det sidste lange stykke tid (har handlet lidt, men det er så også det). Skyldes måske at jeg ikke rigtig spendere så meget tid med xboxen og computeren mere, efter der er kommet andre lidt mere vigtige ting i dagligdagen. Nå men anyway, hvad får mig så til at vende tilbage nu? Hmm, ja... det ved jeg egentlig heller ikke helt selv. Måske det faktum, at jeg har ferie og røv keder mig (ret trist ja), og tænkte, at så kunne jeg da bruge 10 min. tid på at skrive et lille blog indlæg. Heldigvis for min psykiske tilstand rejser jeg udenbys imorgen, ellers ville jeg da snart få spat af at sidde hjemme.
Nå men som overskriften måske antyder, så har jeg lyst til at fortælle om den mest overraskende oplevelse jeg har haft denne sommer. I søndags var jeg et smut i Herning for at høre Coldplay. Egentlig tog jeg bare med fordi en kollega spurgte om jeg ville med, og det kunne jeg da godt lige gøre. Var ikke tidligere stor fan af dem, kendte deres singler og synes det lød godt, men så heller ikke mere end det (høre normalt Volbeat og den slags). Men jeg skal da nok lige love for at jeg blev STOR fan i søndags, for er du gal en vild koncertoplevelseDet var nok den mest komplette og gennemførte koncert jeg nogensinde har været til, der var virkelig kræset for detaljerne. 

Kæmpe LED skærm, lasershow, gule ballonner, sommerfugle konfetti, fyrværkeri, mere end en scene, og et lysshow der sparkede røv, ja det hele gik nærmest op i en større enhed. Den fedeste oplevelse jeg har haft i lang tid. Hvis de nogeninde besøger Danmark igen, står jeg der med 100% sikkerhed!

Og så en lille video optaget mig! :p


Andre der var der?
31-10-2007 - 16:42

Rammsteins nye single, og en GH3 Tour Group

Fantastisk ny single fra RammsteinJa nogle har nok set den før, men den er nu stadig ret sjov. :D

Og så skal det lige nævnes at der er blevet oprettet en dansk Guitar Hero 3 "Tour Group" på http://www.guitarhero.com/ så hvis nogen skulle være interesseret i at være med, så bliver i gerne lukket ind, bare sig til! Gruppen hedder Planet Express og er en lille hyldest til, ja gæt selv... :D 

Direkte link til gruppen: http://www.guitarhero.com/tour_groups/203058
22-09-2007 - 15:17

Woo!

Et lille indlæg om hvor heldig jeg er.

Medarbejder konkurrence gav bonus, et stk. gratis Playstation 3 til mig! :D

Kunne godt nok aldrig selv have fundet på at købe en, men når den nu er gratis, ville det da være dumt at sige nej tak...

Det var bare det jeg ville sige. Sig tillykke til mig. :D

Hyg jer!
21-09-2007 - 12:27

Det skulle være en rigtig god dag...

...men ikke helt


Jeg har fødselsdag i dag, og fylder 21 år. Dette skulle jo egentlig være en glædens dag, men der er dog alligevel noget der har pisset mit humør lidt af. Fik i går min Xbox tilbage fra 5 ugers reparation, sætter den til, spiller i 2 timer, og hvad sker der så? BLINK BLINK BLINK med fucking røde streger. Fuck jer MS, i kan ikke en gang finde ud af at reparere jeres eget lort! Heldigvis var El Giganten så flinke at give mig en låne Xbox med hjem, så helt nedern blev dagen dog ikke. :)

20-09-2007 - 17:44

MS Kickoff 07

Så var det i går aftes at man var et lille smut til MS Kick-off 07 i Kolding, som egentlig var en ret god aften, også selvom udvalget af spilbare titler ikke var imponerende stort. Aftenen startede kl. 19, og da det blev holdt på en forholdsvis fin restaurant/kro agtig ting, blev der serveret middag (stegt flæsk og persillesovs :S). Efter maden startede det reelle show, som blev kørt af stand-up komikeren Thomas Warberg, der underholdte med lidt gaming relaterede jokes mellem de forskellige præsentationer. Først fik vi lov til at se et ret kedeligt line-up af Microsoft nye former for hardware, der bliver lanceret inden for den nærmeste fremtid. Herefter kom turen endelig til Xbox 360, hvor vi fik et hav af informationer om alle de nye spil (informationer vi allerede kender til :)). Spillene blev bl.a. præsenteret af bossen for Xbox 360 i Skandinavien (en eller anden svensker), en fyr fra Ubisoft, og en anden fyr fra EA. MS bossen stod og lukkede en masse ud om PGR4, Halo3, PES 2008, Call of Duty 4 og nogle andre spil jeg ikke lige kan huske. Ubisoft fyren præsenterede Assassins Creed i from af den spilbare demo fra E3 (manden på taget sad ikke fast i luften denne gang :D). Og så var der manden fra EA, der snakkede meget entusiastisk om RockBand, og om hvor over mega kodylt fedt det bliver.

Af spil der kunne spilles til eventet kan nævnes:
- Kane & Lynch (mega fedt)
- Guitar Hero 3 (på projektor og dejligt stort lærred :D)
- FIFA 08
- PES 2008
- Eternal Sonata
- Naruto
- Blazing Angels 2
- Call of Duty 4
- Timeshift
- MoH: Airbone
- Tiger Woods 2008
- NHL 08
- Virtua Fighter 5
- Juiced 2
- Ace Combat 6
...og vist også et par andre stykker

Og så lige et enkelt PC spil: World in Conflict

Halo 3 var kun tilstede i form af et par trailere.

Savnede lidt Skate og Prostreet. Og så ville det have været mega fedt hvis man selv måtte spille Assassins Creed.

Tja det var vel mere eller mindre det. En hyggelig aften med gratis mad og fri bar… og en gavepose med lidt skrammel da man gik hjem.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her