blaznee's blog
25-04-2008 - 18:50

Spil der godt kunne klare en remake/sequel

Ja, jeg ved godt at spilmarkedet i dag er plaget af uendelige mængder af sequels og "reinterpretations" osv osv osv.. Men er der alligevel ikke nogle spil fra gamle dage der kunne være fede at se på moderne hardware?.. Jeg har kun spillet konsol i få år, så jeg kommer nok til hovedsageligt at bringe gamle pc titler og C64 titler op..
Men here goes..

X-Wing og Tie Fighter..
For et par år siden dukkede X-Wing Alliance (hed det vist nok), men jeg fik aldrig spillet det ret meget, da man brugte en del tid i starten på at tøffe rundt i en space transport.. Ikke lige det jeg ville have fra en rumkampflyssimulator.. Af de 2 nævnte havde Tie Fighter nok lidt bedre gameplay, men hovedsageligt fordi X-Wing til tider var ekstremt svært. Det ville dog stadig være lidt af en drøm at prøve at flyve ned imod Dødstjernen og kæmpe mod Star Destroyers i moderne grafik. Problemet med serien er nok de begrænsede multiplayer muligheder. X-Wing vs. Tie Fighter forsøgte sig, men det var bare ikke særlig sjovt at cirkle rundt om hinanden med sort baggrund.

Freespace 2..
Ja ok, endnu en rumkampflyssimulator :-). Men men men.. Freespace 2 bød på de absolut sejeste kampe i et fly-agtigt spil til dato. Der kunne snildt være 200 fighters, 20 mindre "corvette" type skibe og en 5-6 kæmpe battlecruisers i hård kamp. Jeg spillede det med et force feedback joystick, og det skal prøves at flyve få meter henover en fjendtligt Battlecruiser i hidsig dogfight og mærke Flak eksplosionerne omkring sig (ja, de store skibe havde flak kanoner som very very close defense). Oven i hatten var de største våben i spil de såkaldte Lances. Kæmpemæssige lasere der stod som lanser imellem skibene, og som var pænt dødelige at ramme i en lille snub fighter.. Intenst siger jeg, og spillede lagde lidt op til endnu en efterfølger, men det sker nok aldrig da der er gået rettighedsknep i det..

Ghost'n'Goblins..
Forestil jer en moderne platformer a'la Ratchet & Clank, bare i Ghost'n'Goblins universet.. Jeg tror personligt det kunne blive rigtig godt... Multiplayer coop - yessir

Rise Of The Triad..
Meget undervurderet 3rd person shooter. Havde mange originale ideer som aldrig rigtig blev kopieret. Blandt andet var der nogle platformsspil agtige elementer der aldrig siden er set. Ikke som i fx. Half-Life hvor de skjuler et lille platformspuzzle som noget timet jump mellem synkende trækasser eller sådan. Her var det deciderede metalplatforme der hang i luften. Skidtet gav absolut ingen mening, men det var en fed shooter.. Spillet havde også en af de absolut mest skræmmene FPS baner ever hen imod slutningen.
Multiplayer.. Well, det er et FPS.. Rinse, repeat..

SCUMM spillene..
Hvis du skal spørge, kan jeg alligevel ikke forklare det.. Folk der nikker, ved godt hvad jeg mener :-)...
Multiplayer muligheder.. Ikke mange - men behøves ikke

Super Sprint..
Samme spil, bare i ultra mega super fed grafik med online understøttelse..

Who Dares Wins..
Jeg kunne godt tænke mig at se et rigtig godt skyde spil i sådan en slags isometrisk view.. Multiplayer giver også sig selv her vil jeg mene

Syndicate.
Jack Thompson fodder max.. Oprindeligt fjernede de mødre med barnevogne fra banerne, da det alligevel var lige en tand for barskt.. Ellers kunne du stort set myrde alt der bevægede sig med et arsenal af våben..
Multiplayer kunne være fedt.. Forestil jer en slags Counterstrike, hvor hver spiller styrer 5-6 cyborgs og skal løse en opgave inden modstanderens team gør det..

Forbidden Forest.
Crysis med monstre og du skyder med Bue og Pil.. Jeg kan godt se et fedt spil i det..

Fist II..
Tag en god Fighter, placer din favorit character i noget 3rd person agtigt spil.. Når du møder fjernder skal du kæmpe mod dem som i en almindelig fighter, men uden du er bundet til en arena.. Oven i hatten er der så et adventure spil der driver plottet.. Det oprindelige spil husker jeg som frustrerende svært, men suuuuper fedt. Check videoerne på Youtube hvis det lyder sært.. Multiplayer.. Well, det er en fighter, og så kunne man måske lavet noget coop også..

Det var et par af mine ideer.. Er der nogen der har nogle fede spil fra de gaaaamle dage de synes kunne trænge til en moderne version?..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her