blaznee's blog
01-01-2008 - 14:56

Conan - ikke så skidt endda

Jeg har egentlig holdt mig fra Conan til Xbox'en fordi jeg læste nogle knapt så favorable reviews, og alle der udtalte sig om det sagde det var noget bras. Jeg trængte dog til lidt hjernedød underholdning, og "God Of War" agtigt gameplay tiltrak mig. God Of War er stadig en af mine bedste gaming oplevelser ever..
Nå, der kom det famøse EB Games 200kr af tilbud, og efter at have fortalt den lokale EB Games butik at de havde tilbuddet, lod de mig købe skidtet for 199kr..

Ved i hvad? Det spil er slet ikke så ringe som alle siger det er.. Ja, puzzledelen er rimelig latterligt.. Man skal i hvert tilfælde være mere end normal debil for ikke at løse de puzzles der er.. Men kampene (som i sådan et spil er det vigtigste) er faktisk ret nice.. Der er en del skill i det faktisk, og der er noget rimelig udfordring uden at det er frustrerende svært. Nej, spillet kan på INGEN måder måle sig med God Of War, men det er bestemt en tur igennem værd.

Jeg er ikke kommet igennem endnu. Jeg vil tro jeg er lidt over halvvejs, men jeg er absolut ikke træt af det, og det har den der "liiiige et level mere" tiltrækning..

Mine anbefalinger herfra.. Også selvom Conan kaster magi... Det er jo heldigvis ikke hans eget valg at han får de evner i spillet..

Et solidt 8 tal herfra..

Findes der andre af denne slags spil til 360'eren vil jeg meget gerne have nogle titler i kommentarene.. Jeg kan umiddelbart kun komme i tanker om Ninja Gaiden 2, som også er på min must have liste.. Andre?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her