blaznee's blog
16-08-2007 - 13:00

Derfor valgte jeg Xbox360

Konsolgamere er satme nogle mystiske mennesker.. Jeg kom over platform spil engang i midt 80'erne, men de sidder stadig med deres små kasser og spiller Mario på deres 21" tv.. Pfffftt... Sådan nogenlunde tænkte jeg back in the day.. Jeg var til PC spil, og pc spil only.. Man kan jo for filan da ikke styre noget med de der mærkelige controller.. Stik men en mus og et keyboard..
Men så gik jeg sørme hen og vandt en Playstation 2!.. Det var egentlig hyggeligt nok at sidde i stuen og game, og konen nød jeg var der i stedet for inde på kontoret.. Meeeeeeen, i de 3-4 år jeg havde den spillede jeg måske samlet 80 timer på den, og hovedsageligt Gran Tourismo og God Of War.. Så den blev solgt...
Så begyndte Xbox360 launchen at nærme sig, men jeg kunne simpelthen ikke være mere ligeglad.. Det interesserede mig ikke en fis, jeg var lidt mere hooked på en PS3 hvis det endelig skulle være..
PS3, ahhh ja, hvor blev min pianosorte brødkasse af? Jeg savnede noget at game inde i stuen, især på det nyindkøbte 52" tv...
Så begyndte PS3 VIRKELIGT at lade vente på sig, og der begyndte at dukke nogle interessante titler op til Xbox 360'eren. Jeg fik også hørt noget om Xbox Live Arcade og det synes jeg lød super grineren.. Små hyggespil til småpenge.. Yes tænkte jeg!..
Så dukkede der et lille spil op på markedet der hed Gears Of War.. Jeg havde jo som den gamer jeg er, hørt om denne titel for læææææænge siden og var blevet bitter over det da de sagde det blev Xbox 360 exclusive.. Meeen hvad fanden, det var en 3rd person shooter.. Bleh!!!..
Men så prøvede jeg det!....
3 Dage senere efter at have studset over priser fik El-Giganten et godt tilbud, og jeg tog min bil og kørte ned og hentede min nye konsol.
Jeg VAR skeptisk.. Det var jo et MS produkt og i mine øjne bare en pc med tv udgang.. Men hvad var nu det! Et intet mindre en genialt interface, og skidtet virkede.. Arcade var fyldt med mange mange sjove spil, og så bootede jeg Gears Of War op.. PÅ min 52" skærm... Med hifi surround.. Daaaaaaammmmnnnn....
Siden da har jeg omvendt 2 gode venner fra totalt PC ekslusive gamere til konsolgamere (Xbox 360).. Den ene har faktisk slet ikke spillet på sin pc siden han fik sin Xbox.. Jeg spiller stadig pc, og pc'en kan stadig ting konsollerne ikke kan, men de skal heller ikke sammenlignes direkte i mine øjne..
Playstation hvad for noget?????
Hvorfor valgte jeg den Xbox 360??? I bund og grund fordi jeg ville spille Gears Of War... Vil jeg fremover eje en konsol - oh yes!!.... Playstation hvad for noget???
Nok om det.... Jeg skal ind og flå lidt i min plastikspade.... Godt nok siger den ikke noget, for min Xbox 360 er en tur i Tyskland på rekreation..... Hmmmmm.... Fuck det, der skal stadig spilles på plastikspade....
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her