blaznee's blog
25-04-2008 - 18:50

Spil der godt kunne klare en remake/sequel

Ja, jeg ved godt at spilmarkedet i dag er plaget af uendelige mængder af sequels og "reinterpretations" osv osv osv.. Men er der alligevel ikke nogle spil fra gamle dage der kunne være fede at se på moderne hardware?.. Jeg har kun spillet konsol i få år, så jeg kommer nok til hovedsageligt at bringe gamle pc titler og C64 titler op..
Men here goes..

X-Wing og Tie Fighter..
For et par år siden dukkede X-Wing Alliance (hed det vist nok), men jeg fik aldrig spillet det ret meget, da man brugte en del tid i starten på at tøffe rundt i en space transport.. Ikke lige det jeg ville have fra en rumkampflyssimulator.. Af de 2 nævnte havde Tie Fighter nok lidt bedre gameplay, men hovedsageligt fordi X-Wing til tider var ekstremt svært. Det ville dog stadig være lidt af en drøm at prøve at flyve ned imod Dødstjernen og kæmpe mod Star Destroyers i moderne grafik. Problemet med serien er nok de begrænsede multiplayer muligheder. X-Wing vs. Tie Fighter forsøgte sig, men det var bare ikke særlig sjovt at cirkle rundt om hinanden med sort baggrund.

Freespace 2..
Ja ok, endnu en rumkampflyssimulator :-). Men men men.. Freespace 2 bød på de absolut sejeste kampe i et fly-agtigt spil til dato. Der kunne snildt være 200 fighters, 20 mindre "corvette" type skibe og en 5-6 kæmpe battlecruisers i hård kamp. Jeg spillede det med et force feedback joystick, og det skal prøves at flyve få meter henover en fjendtligt Battlecruiser i hidsig dogfight og mærke Flak eksplosionerne omkring sig (ja, de store skibe havde flak kanoner som very very close defense). Oven i hatten var de største våben i spil de såkaldte Lances. Kæmpemæssige lasere der stod som lanser imellem skibene, og som var pænt dødelige at ramme i en lille snub fighter.. Intenst siger jeg, og spillede lagde lidt op til endnu en efterfølger, men det sker nok aldrig da der er gået rettighedsknep i det..

Ghost'n'Goblins..
Forestil jer en moderne platformer a'la Ratchet & Clank, bare i Ghost'n'Goblins universet.. Jeg tror personligt det kunne blive rigtig godt... Multiplayer coop - yessir

Rise Of The Triad..
Meget undervurderet 3rd person shooter. Havde mange originale ideer som aldrig rigtig blev kopieret. Blandt andet var der nogle platformsspil agtige elementer der aldrig siden er set. Ikke som i fx. Half-Life hvor de skjuler et lille platformspuzzle som noget timet jump mellem synkende trækasser eller sådan. Her var det deciderede metalplatforme der hang i luften. Skidtet gav absolut ingen mening, men det var en fed shooter.. Spillet havde også en af de absolut mest skræmmene FPS baner ever hen imod slutningen.
Multiplayer.. Well, det er et FPS.. Rinse, repeat..

SCUMM spillene..
Hvis du skal spørge, kan jeg alligevel ikke forklare det.. Folk der nikker, ved godt hvad jeg mener :-)...
Multiplayer muligheder.. Ikke mange - men behøves ikke

Super Sprint..
Samme spil, bare i ultra mega super fed grafik med online understøttelse..

Who Dares Wins..
Jeg kunne godt tænke mig at se et rigtig godt skyde spil i sådan en slags isometrisk view.. Multiplayer giver også sig selv her vil jeg mene

Syndicate.
Jack Thompson fodder max.. Oprindeligt fjernede de mødre med barnevogne fra banerne, da det alligevel var lige en tand for barskt.. Ellers kunne du stort set myrde alt der bevægede sig med et arsenal af våben..
Multiplayer kunne være fedt.. Forestil jer en slags Counterstrike, hvor hver spiller styrer 5-6 cyborgs og skal løse en opgave inden modstanderens team gør det..

Forbidden Forest.
Crysis med monstre og du skyder med Bue og Pil.. Jeg kan godt se et fedt spil i det..

Fist II..
Tag en god Fighter, placer din favorit character i noget 3rd person agtigt spil.. Når du møder fjernder skal du kæmpe mod dem som i en almindelig fighter, men uden du er bundet til en arena.. Oven i hatten er der så et adventure spil der driver plottet.. Det oprindelige spil husker jeg som frustrerende svært, men suuuuper fedt. Check videoerne på Youtube hvis det lyder sært.. Multiplayer.. Well, det er en fighter, og så kunne man måske lavet noget coop også..

Det var et par af mine ideer.. Er der nogen der har nogle fede spil fra de gaaaamle dage de synes kunne trænge til en moderne version?..
01-01-2008 - 14:56

Conan - ikke så skidt endda

Jeg har egentlig holdt mig fra Conan til Xbox'en fordi jeg læste nogle knapt så favorable reviews, og alle der udtalte sig om det sagde det var noget bras. Jeg trængte dog til lidt hjernedød underholdning, og "God Of War" agtigt gameplay tiltrak mig. God Of War er stadig en af mine bedste gaming oplevelser ever..
Nå, der kom det famøse EB Games 200kr af tilbud, og efter at have fortalt den lokale EB Games butik at de havde tilbuddet, lod de mig købe skidtet for 199kr..

Ved i hvad? Det spil er slet ikke så ringe som alle siger det er.. Ja, puzzledelen er rimelig latterligt.. Man skal i hvert tilfælde være mere end normal debil for ikke at løse de puzzles der er.. Men kampene (som i sådan et spil er det vigtigste) er faktisk ret nice.. Der er en del skill i det faktisk, og der er noget rimelig udfordring uden at det er frustrerende svært. Nej, spillet kan på INGEN måder måle sig med God Of War, men det er bestemt en tur igennem værd.

Jeg er ikke kommet igennem endnu. Jeg vil tro jeg er lidt over halvvejs, men jeg er absolut ikke træt af det, og det har den der "liiiige et level mere" tiltrækning..

Mine anbefalinger herfra.. Også selvom Conan kaster magi... Det er jo heldigvis ikke hans eget valg at han får de evner i spillet..

Et solidt 8 tal herfra..

Findes der andre af denne slags spil til 360'eren vil jeg meget gerne have nogle titler i kommentarene.. Jeg kan umiddelbart kun komme i tanker om Ninja Gaiden 2, som også er på min must have liste.. Andre?
16-08-2007 - 13:00

Derfor valgte jeg Xbox360

Konsolgamere er satme nogle mystiske mennesker.. Jeg kom over platform spil engang i midt 80'erne, men de sidder stadig med deres små kasser og spiller Mario på deres 21" tv.. Pfffftt... Sådan nogenlunde tænkte jeg back in the day.. Jeg var til PC spil, og pc spil only.. Man kan jo for filan da ikke styre noget med de der mærkelige controller.. Stik men en mus og et keyboard..
Men så gik jeg sørme hen og vandt en Playstation 2!.. Det var egentlig hyggeligt nok at sidde i stuen og game, og konen nød jeg var der i stedet for inde på kontoret.. Meeeeeeen, i de 3-4 år jeg havde den spillede jeg måske samlet 80 timer på den, og hovedsageligt Gran Tourismo og God Of War.. Så den blev solgt...
Så begyndte Xbox360 launchen at nærme sig, men jeg kunne simpelthen ikke være mere ligeglad.. Det interesserede mig ikke en fis, jeg var lidt mere hooked på en PS3 hvis det endelig skulle være..
PS3, ahhh ja, hvor blev min pianosorte brødkasse af? Jeg savnede noget at game inde i stuen, især på det nyindkøbte 52" tv...
Så begyndte PS3 VIRKELIGT at lade vente på sig, og der begyndte at dukke nogle interessante titler op til Xbox 360'eren. Jeg fik også hørt noget om Xbox Live Arcade og det synes jeg lød super grineren.. Små hyggespil til småpenge.. Yes tænkte jeg!..
Så dukkede der et lille spil op på markedet der hed Gears Of War.. Jeg havde jo som den gamer jeg er, hørt om denne titel for læææææænge siden og var blevet bitter over det da de sagde det blev Xbox 360 exclusive.. Meeen hvad fanden, det var en 3rd person shooter.. Bleh!!!..
Men så prøvede jeg det!....
3 Dage senere efter at have studset over priser fik El-Giganten et godt tilbud, og jeg tog min bil og kørte ned og hentede min nye konsol.
Jeg VAR skeptisk.. Det var jo et MS produkt og i mine øjne bare en pc med tv udgang.. Men hvad var nu det! Et intet mindre en genialt interface, og skidtet virkede.. Arcade var fyldt med mange mange sjove spil, og så bootede jeg Gears Of War op.. PÅ min 52" skærm... Med hifi surround.. Daaaaaaammmmnnnn....
Siden da har jeg omvendt 2 gode venner fra totalt PC ekslusive gamere til konsolgamere (Xbox 360).. Den ene har faktisk slet ikke spillet på sin pc siden han fik sin Xbox.. Jeg spiller stadig pc, og pc'en kan stadig ting konsollerne ikke kan, men de skal heller ikke sammenlignes direkte i mine øjne..
Playstation hvad for noget?????
Hvorfor valgte jeg den Xbox 360??? I bund og grund fordi jeg ville spille Gears Of War... Vil jeg fremover eje en konsol - oh yes!!.... Playstation hvad for noget???
Nok om det.... Jeg skal ind og flå lidt i min plastikspade.... Godt nok siger den ikke noget, for min Xbox 360 er en tur i Tyskland på rekreation..... Hmmmmm.... Fuck det, der skal stadig spilles på plastikspade....
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her