Blade Dk's blog
07-03-2007 - 14:41

Killzone: Libration

                           
                         Players 1
128 Kb minimum
Wireless compatible 2-6 players
Gamesharing
PSPUpdate ver 2.80
                                                                                      
Pegi 16 +
Udvikler Guerrilla
Udgiver Sony


Så har jeg fået tid til at anmelde et spil her på psp fronten og denne gang er det Killzone:Libration jeg har fået i PSP'en til at snurre.Lidt bagrundshistorie
Mange gamere kan måske huske Killzone på Sonys playstation 2 og det var der det hele startede. Killzone er en Klassisk First Person Shooter med Action lige fra start til slut som vi kender det men en masse krudtrøg og granatchok Playstation fans anså det som en Halo killer som vi kender fra Microsofts Xbox.
Killzone på den store sorte havede nogle virkelige gode timer superfed grafik når man tænker på at ps2 er ved at være en rigtig morfar på dette tidspunkt Men nu har sony så valgt at lave et Killzone til deres håndholdte PSP om det er lykkes for dem kan du læse her under.


Killzone og Fps PÅ psp ?

Lad os få det slået fast med det samme at Guerrilla i samarbejde med Sony har droppet Fps på pspen i stedet for har de koncentreret sig om en ala "look from above synsvinkel"
på den måde har de så valgt at bibeholde den action som Killzone tilbyder samt det nu har fået det ansigtsløft af en strategisk plan muligheded. 

Hva tilbyder det så?

Det er endnu engang de ikke særlige meskelige Helgast som er "the bad guys" der er rammen for dette kapitiel.  Killzone tilbyder en okay lang historie med alle de klassiske elementer: "shoot  bad gys and save the world". Du blir endnu engang smidt ud i rollen som Jan Templer og for løbenede info fra Luger, og andre kendte figure fra det første killzone du har så muligheden for at samle nogle vektanske dollers op som kan bruges til at købe nye våben her snakker vi om: rifler snipere, shotguns, crosbows pistoler osv. du har muligheden at vælge nogle abilities lige fra flere granater til mere health, når du så har valgt div udstyr og er ameret til tænderne er det bare at hoppe ud i krig. Killzones karriere del er opdelt i små kapitler og under hver kapittel er det under missioner så der er massere af komme i gang med da spillet ser ud til at strække sig ud over en længere periode (jeg har ikke selv gemmenspillet det endnu). Den strategiske del som jeg nævnte tidligere er ikke det helt vild store så man skal ikke forvente et strategispil med Killzone der er de sædvanlige komandoer som Attack, Coverfire og flank. Killzone Byder os på en række kører tøjer men det er begrænset hvor langt du kan tage dem hen da banerne i killzone er meget snævre og faktisk nemmere at gå igemmen til fods. Killzone tilbyder også en Challengemode hvor du kan optjene 3 medaljer Bronze Silver Gold og disse challenges er pænt svære der skal du være hurtig på aftrækkeren og vide hvor dine mål kommer fra. Kilzone gir dig os muligheden for at GameShare. Dvs at du kan give dine venner en demo af 3 forskellige steder som opstår i Killzone en godt tiltag til folk som er i tvivl om spillets værdi, du kan også vælge noget der hedder Killzone.com hvor du kan hente indhold til spillet. der er bare ikke sket noget særlig stort ud over en demo og nogle wallpapers. 

Multiplayer, er det med ?

Ja der er Multiplayer med i Killzone og her er det nok et af spillets klart forcer 
Multiplayer forgår som så mange andre spil over ADHOC og her kan  i så spille op til 6 personer der er muligheden for at vælge mellen en Co-op singelplayerdel Deathmatch Team Deadth Match , Assault og Capture the flag, det er ting der er set før så ingen nye tiltag her (har ikke selv gemmentestet sidstnævntespilmodes)


Grafik, Lyd og styring og A.I!

Da jeg satte Umdskiven i ryggen på min psp og den første video tonede frem var jeg ved at tabe kæben på gulvet, Killzone viser noget af den bedste grafik på psp af alle de spil der er kommet indtil videre, men og der er et men. Den glæde blir hurtigt ødelagt når du sidder med granater og kugler om ørerne, da synsvinklen er som den er er det os begrænset , for det hele virker meget småt og mange ting er ikke til at se da kameraet står i samme positon hele spillet igemmen men det er flotte detaljert baner med masser af død og ødelæggelse en fed ting er at de har fået  Havok med som lige gir den del af at dine fjener blir smidt af h... til når en granat springer tæt ved.
Lyden i Killzone er god, der er nogle gode lydeffekter og våbene lydder super lækkert og granaterne gir det drøn hva de nu kan men der mangler bare den del mere BOOM og BANG, Styringen er okay den kan være svær at vende sig til og der er nogle gange hvor du virkelig sidder og siger " SÅ GÅ DOG ORDENLIGT DIN IDIOT"

A.I'en i killzone er forfærdelig dine fjener er simpelhen for dumme til at opfatte hva der sker omkring dem. Eksempelvis hvis man kaster en granat råber de op til alle andre i nærheden at nu er der altså kommet en granat , men de glemmer bare at løbe. jeg kunne godt ha tænkt mig en mere solid A.I som i så mange andre spil hvor de flanker men det sker bare ik, så kan man tænke " hey så må det være nemt´!"
la mig sige det sådan nej det er det ik for hvis de kommer stormene i en flok på 3 el flere så er du så godt som sikker på at bide i græsset .Jeg Gir killzone:Liberation 8 UMD'erDet gode: God historie super ide med co-op, God lyd
Det dårlige: Ringe A.I, Banerne er for linæere, ikke fægslene i lægere tid.
 
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.