Blade Dk's blog
06-03-2007 - 18:53

M.A.R.C Modified Air Combat Heroes

Nu ville jeg så tage mig af PSP fronten med nogle anmeldelser af div spil når jeg for tid og vi starter med Mach modified air combat Heroes

det skal lige siges at jeg aldrig har prøvet sådan noget her før og det er min første anmeldelse ever så både ris og ros skal være velkommen

Hva er M.A.C.H?

Mach eller Modified air combat som det os hedder er i bund og grund et ren arcade fly spil med overlydsfly i den tunge ende, det er et sipmpelt psp spil uden de store dikkedare her er tale om ren arcade og ingen rigtigt historie. Mach starter fra første færd med at give dig muligheden for at vælge 3 Mulige singelplayer oplevelser den klassiske arcade en career og så en challenge, der findes self også en multiplayer som så mange andre psp spil forgår over psp's ADHOC mode jeg har testet det i en ganske kort periode men havede nogle tekniske problemer så kan derfor ikke give nogen detaljeret beskrivelse af hvordan det fungere.


Hva med fly?

Mach er som føromtalt et flyspil med jagerfly men dog ikke fra vores virkelige verden de kan go ligne dem til forveksling, man har i stedet brugt evnen til at lave nogle fly hvor du har muligheden for at opgradere dine fly med diverse egenskaber : nye vinger, bedre motor, bedre våben, ny maling, decals osv der er massere af muligheder i mach for at lave præsis det fly der falder i ens smag.
Antallet er fly er ikke videre imponerende der er i alt 11 fly at vælge i mellem og self er de 10 af dem låst fra starten og du for 1 stk skrammelbunke af fly til rådighed som start som igen kan ændres på alt efter smag og alle fly har hver deres egenskaber , speed , styrke osv her  må man så gå udfra hva der passer til ens spille stil. Fartfornemmelsen kan først rigtig mærkes når du for kæmpet dig op til de hurtige maskiner og skal flyve med 700 mph igemmen snævre hule indgange og undgå at blive skudt ned.

Career delen hvordan fungere den?

Den såkaldte Career del i Mach er delt op i 2 dele du starter med at vælge din sværhedsgrad og her er der rigeligt at komme efter i alt 5 forskellige Rookie, Pro, Ace, Elite, Hero. under  hver sværhedsgrad er der en masse serier som du skal deltage i i hver serie er der så en række "løb" fungerende som et alm racerløb bare med fly i stedet. når dette "løb" er gemmenført for du tildelt points efter hva placering du ender på og en sjat penge som du kan gemme eller indvistere i opgraderinger til dine fly. dernæst i den serie du befinder dig i er der så os en såkaldt dogfight, og hvem kender ikke en dogfight idag det går i bund og grund ud på at skyde så mange fjender ned og ha flest point når når kampen ender. Når du så har vindet alle løb og skudt alle til langbordistan for du så tildelt et nyt fly som beløning som i visse tilfælde er bedre end det forige.

Hva er arcade delen så?

Arcade delen er som den lyder, simpel og ligetil man vælger spille mode der er race, og dogfight, og så er det bare med at gå i gang med det

Hva med baner?

Der er rigt med baner i Mach dog ikke i den store ende men der findes en både lang version og en kort version af de såkaldte "Løbs" baner og de kan self også spilles flyves omvendt . I dogfight er der 5 forskellige slagmarker dejlig varrierene og med masser af action.

Lyden

Lyden i Mach er ikke den bedste , men heller ikke den værste jeg kunne godt tænke mig man fik fornemmelsen af blive brændt i ansigtet når afterburneren blev trykket af med et hurtigt dobbelt tryk på X. Det formårer Mach bare ikke lyden af våbene er tilgengæl et must rigtig fed lyd når missilerne blir fyret af og eksplodere dine fjender med et brag, musikken er varrierende men ikke noget man for lyst til at hoppe op på bordet og danse til.

Grafik

En god sollid grafik med nogle goe effekter såsom vand dråber på skærmen når ens fly kommer på tæt på vandet under en


Jeg vælger at give Mach 7.5 Umdskiver for det har nogle rigtige gode ellementer som man ikke ser så tit men det mangler bare lige det lidt for at blive en klar vinder på grund af det er for simpelt og kan blive alt for hurtigt kedeligt

Grafik          7.5
Lyd                6
Gameplay       7
holdbarhed     7


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her