Blacksin's blog
10-12-2008 - 15:21

Nedern anyone?

Så, det er onsdag. fedt.

Nok engang sidder jeg venter på at mit lorte deltids arbejde ringer til mig og siger jeg skal på arbejde, selvom det ikke giver en skid penge, men sure as hell beats at sidde nede i "kompetence" centeret nede på jobcentralen.

Ja, det lyder godt nok bumset, men jeg starter lige ved begyndelsen.


1. september, jeg starter på den uddannelse jeg ikke vil ha, fordi jeg fik min trejde prioritet af en meget forhastet besluttet KOT (det der uddannelses anmelde formular halløj) fordi jeg ingen anelse havde om hvad jeg ville med mit liv efter gymnasiet.

Det var så pædagog uddannelsen jeg røg på, har ingen ide om hvorfor jeg lige valgte det, da jeg hader børn, og for alt i livet IKKE vil arbejde med hverken handicappede eller ældre. Jeg dropper så ud ret hurtigt, faktisk når jeg lige at få SU 1 gang. i den tid søger jeg naturligvis efter arbejde.

Oktober er på trapperne, jeg får en SU for meget, som skal betales tilbage, jeg er dog nødsat til at bruge den fordi jeg ingen penge har til husleje og mad.
Efter forgæves at have søgt arbejde diverse steder, ser jeg mig nødsat til at smide min stolthed af helvedes til og ansøge om kontant hjælp.

jeg har til dags dato ansøgt og spurgt cirka 37 steder, og har enten fået afslag eller slet ikke noget svar fra samtlige steder.

Lad mig lige forklare hvor nedern det er at sidde på kontakt hjælp:
Man skal møde på kompetence centeret nede på den lokale job central hver morgen kl. 09. hvor der er fraværs check, så skal man ellers bare sidde og glo til kl. 15.

og så er der alle de stereo typer man forventer der er.

De unge "Jeg har taget så mange stoffer man" typer
De gamle "hvad er en computer?" typer
de unge mødre/gravide typer (har en helt speciel rant kun til dem, men den gemmer jeg lige)
dem der slet ikke kan dansk
og dem der ikke kan gøre for det

Det er så umenneskeligt nedgørende, man bliver virkelig behandelt som undermennesker sådan et sted, man bliver seriøst deprimeret.

Nå, men det er ihvert fald nedern, jeg ender så med, i november, at blive ansat i en theater bygning. men det er max 8 timer om ugen, hvor jeg den tid jeg ikke er på arbejde så skal være på job centralen.

Jeg får samtidig et job (som jeg så mig nødsaget til at tage, selvom jeg ikke ville)
På en skole (jeg hader børn) for handicappede (noget jeg ikke skulle arbejde med i følge migselv, ikke fordi jeg er ondskabsfuld eller noget, mener bare ikke selv at jeg er psykisk stærk nok til det)..

nå.. men det her indlæg er vidst langt nok lige nu.. fortsætter senere

to be continued.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her