Blacksin's blog
15-12-2008 - 16:14

Nedern Anyone? 2.0

så.. nu fortsætter jeg så lige der hvor jeg slap sidst.. næsten.. jeg svarer lige på nogle ting..

det er nogle gode forslag i kommer med, men desværre er det alt sammen ting jeg har prøvet, statoil etc. de tager ingen folk, og steder som føtex (vi har en stor føtex her) de tager heller ikke (har ansøgt der 3 gange nu), og små supermarkeder tager kun folk under 18 eller folk med patter.

nå.. here we go.


Det der job på den der skole. ja, det gik så ikke så godt, jeg kunne simpelthen ikke holde til det.. psykisk, en dag til, og  jeg var selv blevet elev der (for dem der ikke gider læse det forrige indlæg. var det en skole for handicappede børn)

so I quit it.

Nu har jeg så stadig det job på den theaterhal, men det er næppe nok..

Planen var egentlig nu, efter jeg stoppede på pædagog uddannelsen og fandt ud af at Medialogi var mit kald, at spare op til det studie som starter sep. 09.

Men uden job kan man ikke spare, og samtidig piner det mig også at når tiden kommer, at det er slut mellem mig og min kære kæreste, som jeg har været sammen med i 2 år her denn 22.

Jeg kan tage uddannelsen i Aalborg, Esbjerg eller KBH.
Aalborg er et nono, det er simpelthen for langt væk fra alting (familie, venner osv.)

Esbjerg er det valg der tiltaler mig mest lige nu.., er lidt tættere på familie og sådan, og er ikke nær så stor som KBH.

KBH er også stadig åben, men jeg er ikke et storby menneske, selvom jeg også har familie der ovre, og mange af mine venner og gamle klasse kamerater er der ovre allerede eller flytter derhen.

Stadig er det det kommende brud med min kæreste der irriterer mig.. Hun vil ikke flytte med nogen steder, hun er færdig med gymnasiet her til sommer, så vil hun arbejde et år og derefter skal hun på sprog rejse i 3 måneder og så vil hun gerne flytte til London.

Jeg kan også tage studiet i London, men vi var i London i oktober, og den by er absolut intet for mig.. alt for stressende.. og jeg kan ikke vente 2 år  på mit studie.

Så.. Esbjerg eller KBH..

Jeg ville ønske jeg stadig gik på gymnasiet.. jeg ville ønske at gymnasiet aldrig var sluttet, at det bare var en uendelig cirkel der holdt mig og alt jeg havde kært fanget i tiden. uden at det forsatte nogen steder..

Ja ok, det lyder altsammen meget Emo, men nogen gange kommer store valg bare bag på en.

Lige nu sparer mig og min kæreste sammen til en rejse til Paris som nok bliver afslutningen på vores forhold hvorefter jeg så flytter osv.

Jeg kan også bare se positivt på det hele og tage det som afslutningen på noget godt, og begyndelsen på noget nyt.

nå.. men gider ikke helt skrive mere.. tror jeg vil slappe lidt af og spille Fable II (opturen fra 1. advent konkurrencen) det hjalp lidt på min lille vinter depression ;p
selvom jeg også har en sjov historie om det, som jeg fortæller senere, og nej, jeg har ikke glemt at der stadig er ting fra første indlæg jeg mangler at uddybe, det kommer :p

Tak for denne gang, vi ses

/Blacksin

(To be continued)


10-12-2008 - 15:21

Nedern anyone?

Så, det er onsdag. fedt.

Nok engang sidder jeg venter på at mit lorte deltids arbejde ringer til mig og siger jeg skal på arbejde, selvom det ikke giver en skid penge, men sure as hell beats at sidde nede i "kompetence" centeret nede på jobcentralen.

Ja, det lyder godt nok bumset, men jeg starter lige ved begyndelsen.


1. september, jeg starter på den uddannelse jeg ikke vil ha, fordi jeg fik min trejde prioritet af en meget forhastet besluttet KOT (det der uddannelses anmelde formular halløj) fordi jeg ingen anelse havde om hvad jeg ville med mit liv efter gymnasiet.

Det var så pædagog uddannelsen jeg røg på, har ingen ide om hvorfor jeg lige valgte det, da jeg hader børn, og for alt i livet IKKE vil arbejde med hverken handicappede eller ældre. Jeg dropper så ud ret hurtigt, faktisk når jeg lige at få SU 1 gang. i den tid søger jeg naturligvis efter arbejde.

Oktober er på trapperne, jeg får en SU for meget, som skal betales tilbage, jeg er dog nødsat til at bruge den fordi jeg ingen penge har til husleje og mad.
Efter forgæves at have søgt arbejde diverse steder, ser jeg mig nødsat til at smide min stolthed af helvedes til og ansøge om kontant hjælp.

jeg har til dags dato ansøgt og spurgt cirka 37 steder, og har enten fået afslag eller slet ikke noget svar fra samtlige steder.

Lad mig lige forklare hvor nedern det er at sidde på kontakt hjælp:
Man skal møde på kompetence centeret nede på den lokale job central hver morgen kl. 09. hvor der er fraværs check, så skal man ellers bare sidde og glo til kl. 15.

og så er der alle de stereo typer man forventer der er.

De unge "Jeg har taget så mange stoffer man" typer
De gamle "hvad er en computer?" typer
de unge mødre/gravide typer (har en helt speciel rant kun til dem, men den gemmer jeg lige)
dem der slet ikke kan dansk
og dem der ikke kan gøre for det

Det er så umenneskeligt nedgørende, man bliver virkelig behandelt som undermennesker sådan et sted, man bliver seriøst deprimeret.

Nå, men det er ihvert fald nedern, jeg ender så med, i november, at blive ansat i en theater bygning. men det er max 8 timer om ugen, hvor jeg den tid jeg ikke er på arbejde så skal være på job centralen.

Jeg får samtidig et job (som jeg så mig nødsaget til at tage, selvom jeg ikke ville)
På en skole (jeg hader børn) for handicappede (noget jeg ikke skulle arbejde med i følge migselv, ikke fordi jeg er ondskabsfuld eller noget, mener bare ikke selv at jeg er psykisk stærk nok til det)..

nå.. men det her indlæg er vidst langt nok lige nu.. fortsætter senere

to be continued.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her