Bjarke Brie's blog
17-12-2008 - 15:40

fail og lidt mere fail (og fail en gang mere faktisk)

Jeg vekslede en bunke kontanter til euro i går, da jeg skal med kæresten en tur til Hamburg på fredag. Efter at have været i banken i går lagde mappen med penge ned i min taske. Da jeg kom hjem og lige skulle tælle dem alle sammen, så manglede en 5-euro. Tænkte bare "LORT". Gik rundt i hele min lejlighed og gloede efter den. Ikke til at finde.

I går købte jeg samtidig også en stikdåse, da jeg har rykket lidt rundt i min lejlighed og bl.a. har fundet min gamle Creative Zen Touch, som jeg nu har sat i mine højtalere og derfor fungerer som en slags anlæg. Det koster stik alt sammen. Købte en fin stikdåse med 6 udtag i den lokale Damborg. Jeg satte den i væggen og tændte for den. Det er en af dem med afbryder nemlig. Men den virkede ikke. Damn. Tal om en fail dag? Og samtidig kunne jeg ikke finde kvitteringen, så tænkte at det var penge ud af vinduet en gang til.

Her til eftermiddag efter at have været på arbejde kiggede jeg lige over i min seng. Værsgo. Der lå den forsvundne 5-euro. Så sætter jeg mig tilbage foran computere. Hvad ligger der lige ved siden af den? Kvitteringen til Damborg.


jeg beskylder enten nisser eller jordskælvet i går for at have forårsaget det rod :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.