Bjarke Brie's blog
27-08-2008 - 22:17

Hygiejneprøve bestået etc

Så har jeg været til Alimentas' certifikatprøve i dag, så jeg kan fortsætte på McDonald's. Spørgsmålene svarede i ringe grad eller slet ikke til dem, som man skulle besvare på nettet - og det er jo egentlig ikke så smart.

Men til alt held kan certifikatet bruges allevegne (så jeg måske en dag kan få brug af min viden omkring hvorledes man foretager hensigtsmæssig optøning af oksesteg)


Samtidig har kæresten snart fødselsdag. Det er entydigt optur! Der er RIGTIG kinamad i sigte... Det glæder jeg mig alt sammen til.


Derudover har min fader spilversionen af Prince Caspian liggende til mig, da han for noget tid siden fik det til anmeldelse. DET ved jeg så ikke om er godt eller dårligt. Filmspil er sjældent noget at skrive hjem om, bortset lige fra King Kong (som dog ikke var helt i top) og så Riddick-spillet, som dog ikke var lavet direkte over en film. Bourne-spillet er dog heller ikke tosset, som heller ikke er lavet direkte over en film, men egentlig lige så godt kunne have været det (og sjovt nok indeholder scener taget direkte ud fra filmene - licensproblemer evt.?)


det var vist det for i dag - jeg skal læse kinesisk eller historie på uni fra næste år


Skål!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.