billycorgan's blog
21-06-2010 - 19:53

Roskilde Playlist

Hey igen (hold da op allerede nyt blog indlæg :o)

så er roskilde ved at komme over os og far her skal have opdateret sin ipod så man kan få nogle svedige hits med som kan bringe fest i lejren og evt uden for!

kom med nogle gode bud :)

17-06-2010 - 14:44

blog revival!

godmorgen/eftermiddag/aften!

så syntes jeg lige at det var på tide at jeg lige fik skrevet et stk blog indlæg.

siden Januar 2008, hvor mit første og (og indtil nu) sidste blogindlæg kom til verden er der sket rigtig meget.

jeg er begyndt at komme online så småt og nyde det at spille sammen med andre danskere i fx battlefield BC2 og de små arcade spil som i mange former er helt fantastisk underholdning til relativ billige penge.

Men det jeg egentligt gerne ville skrive lidt om er: Bordfodbold!

Jeg er en aktiv bordfodbold spiller i Hovedstadens Bordfodbold Forening (jep der findes rent faktisk klubber inden for den sport) og deltog i weekenden i Copenhagen Open, som er en stor turnering for de af landets spillere som gerne vil bevise at de er gode nok til at komme med til VM i Frankrig i 2011. I alt var turneringen sjov og fyldt med gode spillere, alle med potentiale til at blive rigtig gode, men endte dog for mit vedkommende på en sidste plads da jeg var nød til at gå inden de sidste kampe var spillet færdigt.

Lige en reklame her til sidst:
Elsker du at stå i byen og bruge et par timer på at spille bordfodbold og drikke bajere, men er træt af at få tæv? så skriv en PB eller herinde med informationer om landsdel så fixer jeg en adresse til dig mht hvor der ligger en klub i nærheden af dig. Klubberne er meget mere end bare steder hvor folk træner, det er også grobund for sociale begivenheder og proppet med søde mennesker der er helt tossede med at hygge sig og have det sjovt, men måske også samtidig vinde!

lige til sidst et lille billede af de borde som der bliver spillet på i klubberne rundt omkringBonzini bord

16-01-2008 - 01:01

så kom jeg til verden!

Pænt godmorgen/middag/aften!

så kom jeg også ind og lavede en blog, der nok i sidste ikke bliver aktiv, men jeg vil gøre mit bedste!

for at starte med at blive lidt personlig (uuuh nej jeg fortæller om mit private jeg på nettet uuuuhuuh), så skal det siges jeg bor på Amager på et herberg og det er grunden til at min kære box ikke er live endnu, MEN per 1ste Marts flytter jeg (forhåbentligt) til Østerbro så skal i nok få gevaldige tæv i en solid omgang Guitar Heroes.

det var en mindre intro om mig selv og jeg håber i sidste ende i ikke kommer igen, fordi så skal i læse mit "forbandede" vrøvl

MvH

Kim Kragh


P.S jeg tager ikke det fulde ansvar for evt stavefejl i diverse blogindlæg :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her