bendix90's blog
10-08-2007 - 20:46

Derfor valgte jeg Xbox 360.

Jeg husker første gang, at jeg stiftede bekendtskab med Xbox 360. Jeg sad på min sommmerferie, ved pølen på Kreta, og læste i et spilblad. Xbox 360 var netop blevet annonceret, så jeg læste med stor interesse, hvad den havde at byde på. Men ikke fordi jeg ville have en. Nej, aldrig i livet om jeg skulle eje en spillekonsol, som ikke bar Sonys logo. Jeg læste med stor begejstreing, hvad Xbox 360 havde at byde på, men PS3'en var maskinen, som jeg skulle have når den dag kom. Det næste års tid spillede jeg videre på min PS2, ligesom alle mine andre venner gjorde. Jeg havde ikke nogle bekendte, som havde en Xbox eller Xbox 360 for den sags skyld. Jeg var i en Sony gruppe. Der begyndte dog at sprede sig en usikkerhed inde i mig, og jeg blev mere og mere usikker på, om hvorvidt PS3'en var maskinen for mig. Jovist så Killzone 2 da fantastisk ud til E3 i 2005, men det kom frem at dette ikke var sådan spillet nødvendigvis ville komme til at se ud. Det var et slag i hovedet på mig, og da jeg ret hurtigt efter stiftede bekendtskab med spillet Gears of War, begyndte mit ellers så lukkede Sony sind at åbne sig op for Microsofts nye konsol.

Næste sommer sad jeg endnu engang ved den samme pool på Kreta og læste det samme spilblad, som jeg havde læst et år tidligere. Jeg nærstuderede denne gang siderne som omhandlede Xbox 360 meget mere grundigt, end jeg havde gjort året forinden. Og med et slog det mig. Jeg ville ikke vente 1 år eller mere på at Sony skulle lancerer deres nye konsol. Jeg ville være med på moden. Jeg ville være en del af den nye generation. Og det kunne kun gå for langsomt.

Dagen efter jeg vendte tilbage til Danmark, kørte jeg med min mor til den lokale Merlin, for at høre ekspedientens syn på maskinen. Jeg var ikke i tvivl om at uanset hvad ekspedienten havde at sige, ville jeg købe den, men jeg ville gerne prøve at se om min mor kunne forstå det også. Heldigvis var ekspedienten vældig tilfreds med 360'eren. Han skamroste den nærmest. Min mor støttede mig i købet.

Jeg købte min Xbox 360, og jeg har ikke fortrudt det. Rent faktisk har det lykkedes mig at få 3 af mine tidligere PS venner til at komme med mig over på Xboxens side. Vi hygger os nu gevaldigt, med alle de gode titler der kommer, og vi nyder godt at den indbyggede online del.


Følg Xboxlife her