Bears fan's blog
06-02-2007 - 22:18

S&M Metallica

Yessir, er fuldstændig grebet af Metallica og deres live album S&M, som jeg sku kan høre igen og igen. Koncerten foregår i San francisco og alle sangene er med et orkester i bagrunden, det gør stort alle sangene federe :) 

Disc 1 
1: The ecstasy of gold (kun instrumenter)
2: The call of Ktulu (kun instrumenter) 
3: Master of Puppets 
4: of wolf and man 
5: The thing that should not be
6: Fuel
7: The memory remains 
8: No leaf clover 
9: Hero of the day 
10: Devils dance 
11: Bleeding me

Disc 2
1: Nothing else matters 
2: Until it sleeps 
3: For whom the bell tolls
5: Wherever i may roam
6: Outlaw torn
7: Sad but true
8: One
9: Enter sandman
10: Battery

Stort set alle sindsygt gode sange, og de bliver kun bedre af det orkester der er i bagrunden. Albummet er nok en af de bedste Metallica albums der findes :D  Iføge CDon.com er der også en DVD til koncerten, den skal jeg sku have købt :D
06-02-2007 - 16:49

Film der bliver vist for meget

Ja, TV 3, 3+ og andre af den slags kanaler syntes jeg enig er begyndt at vise det samme og det samme og det samme.... her er nogen film som bliver sendt alt for meget !

What women want: Kan ikke lige huske hvornår den blev sendt sidst, men kan huske at det ikke er særlig længe siden. Filmen er enig fin nok, men er blevet træt af den

Armaggedon: Udemærket film, men har set den alt alt alt for mange gange og derfor kommer den på listen. Blev sidst sendt her i weekenden.  

Spider-man: den er så utrolig dårlig, men det må der være nogen der ikke syntes, for den kører sku også tit ! Kommer her igen på Torsdag

Star-wars: Star wars kavalakade igen og igen, alle sammen nogen fede film, men næste gang de holder endnu en af slagsen, må de gerne have den sidste med også.

Black Hawk down: Snooork, hvor er den da lang den film, den er så kedelig, og

Nogen vil jo nok sige at jeg bare kan lade værem ed at se dem, men der er sku ikke meget andet godt på TV for tiden, der er fodbold og urgamle serier.

Film der bliver sendt alt for lidt:

Anger Management: den er jo utrolig sjov, så den for første gang her i Januar måned og grinte så sindsygt meget. 

Nothing to lose: den kørte også meget engang, men har ikke set skyggen af den i lang tid og det er trist, den er jo sjov 

hehe, det er så min mening om det, i kan være enige eller i kan være uenige ;D 
 

05-02-2007 - 17:35

NFL: Bears Super Bowl

Ja :'( som i nok ved nogen af jer, tabte Bears jo til Colts i Super bowl 41 igår.
Fandme en sur omgang, den her dag har været :( 

 I kampen havde Bears jo kun den chokstart de lavede med Kick off return af Devin Hester til touchdown, som var dagens lyspunkt. Nå, det ska ikke være tuderi det hele, sket er sket.

Grossman spiller i kampen som.... Grossman, og viser at han overhovedet ikke er klar til den slags kampe som han stod med igår. Og det var Peyton Manning.
Men bears offence havde ikke meget at byde på, og deres defence (som spillede en udemærket kamp, tingene kunne have meget værre) kunne ikke blive ved med at redde røven på offence, det mener jeg 100% at der er ingen der kan, så jeg giver en stor hånd til Bears defence.

Men tillykke til Colts og Colts fans derude, selvom jeg hader holdet og specielt deres QB, så var det 100 % det rigtige hold der vandt.

Sæsonens sidste NFL indlæg i min blog, hva faen ska jeg nu skrive om ? :P
 
Bears kommer tilbage i næste sæson ! :D


04-02-2007 - 20:10

Super bowl Party :P

Så er der jo ikke længe igen, her klokken 21:30 tager jeg over til nogen venner for at se kampen. Det bliver sku nok hyggeligt, regnede med at se kampen alene, men det skulle jeg så ikke :) Men det er jo fint nok :)

Vi kommer vist til at blive 5 styk, og så er der bare dømt football, slik og Cola :P
Ingen tvivl om det bliver en fed kamp, hvor Defence forhåbentlig vil styre begivenhederne, og hvor det forhåbentlig vil regne (jeg eeeeelsker regn..:P) rigtig Chicago vejr. :)

Til alle dem der sidder derude som skal se kampen, alene eller sammen med venner :)  håber i får en rigtig fed aften :D

Peace out :D


04-02-2007 - 16:28

træning igang :D

yessir, så er træningen igang igen, det var ikke noget forfærdeligt hårdt. Det var faktisk bare opvarmning, og så kørte vi noget odense bold.

Odense bold er hvor man kun må kaste fremad og ikke slev må løbe med bolden, så gælder det bare om at hjælpe hinanden, så der er en masse løberi idet, og det var dog alligevel lidt trættende. :-P

Men så nu er det slap af resten af dagen, muligvis sove et par timer eller 2 og så se Super bowl hele natten ! :D04-02-2007 - 01:09

træning begynder idag :D

Yessir, klokken 12 idag, begynder træning igen (Amerikansk fodbold) det bliver fandme godt at komme igang igen, har savnet at komme ud i den dejlige kulde igen(...haha). Er blevet lidt doven her på det sidste HAHA :)

Men der bliver startet ud med en let træning, hvor alle sammen (U16, U19 og Senior) træner sammen, formentlig uden udstyr, det ved jeg faktisk ikke, og så begynder rigtigt på tirsdag, hvor holdene så træner for sig selv :P

Canes on 3 !!

1, 2, 3 CANES ! :D03-02-2007 - 00:40

The Iron man - Brett Favre fortsætter endnu et år

257 kampe i streg han Favre spillet nu, og han planlægger at gøre det tal en smulle større. Den 37-årige Quarterback fortsætter endnu et år, igen :P 

Har ikke noget imod Brett Favre som spiller, syntes han var/er mega god, men er han ikke lidt for gammel måske ? Han er jo kun de syv TD's væk fra den helt store rekord, som Dan Marino nok må vinke farvel til næste sæson. Hvis ikke Favre bliver slået halvt ihjel inden han når at kaste 7 td's :P 

Men ligemeget hvad er det fedt at han fortsætter, men nu vandt han jo sin hvad man troede ville blive den sidste kamp denne her gang. Det er jo ikke sikkert at han gør det næste gang, det ville være surt for ham jo, men så forsætter han vel bare igen :P Det ender sikkert med at han bliver tvunget ud :)  
02-02-2007 - 23:28

det er næsten pinligt (ishockey)

Det var det ihvertfald at se Esbjerg spille mod Odensen her iaften, EFB havde så usandsynligt mange chancer som de burde have scoret på, men nej !. Den puck ville ikke i det mål, ligemeget hvor meget der blev skudt på mål, så var det forbi, eller lige på målmanden (som desuden var utroligt fed), men når de endelig fik de der friløbere så skød de forbi og alt muligt.

Vores (EFB) powerplay var utroligt dårligt, 5 gange havde odense en mand i boksen og uden vi scorede, det eneste mål EFB lavede var en mand i undertal og i min mening utroligt heldigt. Odense var i fuld kontrol over den kamp, og havde fuldstændig lukket ned for lyden hos de 2500 tilskuere der var. Vi gik også en par minutter før tid, kampen var stortset afgjort, deres målmand stod rigtig godt, og med den måde EFB spillede på, var der ingen chance for scoringer i slutningen, de trak heller ikke engang målmanden, på noget tidspunkt i slutningen.

Kampen endte 4-1 til Odense, tillykke til alle Odense fans der sidder og læser det her :)


02-02-2007 - 17:57

Click !

yessir, gratis film ! :D fik den af Føtex for at være praktikant der, så det var jo flinkt af dem. :P

Filmen handler om Michael Newman (Sandler), som er meget stresset og er altid tvunget til at vælge mellem Familie og Arbejde, og han tager altid det forkerte valg, og han får aldrig tid til familien. Det er så indtil han møder en tosset ekspedient ved navn Morty (Cristopher Walken), som giver ham en gratis fjernbetjening som kan kontrollere alt i hele universet. Newman bruger jo selvfølgelig den fjernbetjener så meget som det muligt, til at mute, spole fremad, spoletilbage og springe over. Til sidst mister han kontrol over det og kommer til at springe et år over i sit liv, og kommer tilbage til et helt forandret liv.

Min mening: Click er sku alle pengene værd (betalte ikke for den), men ville gerne have givet hvad den koster, den er faktisk ret god. Der er masser at grine af i den, der er mange sjove scener, som for eksempel Newman der får en fjernbetjent helikopter i hovedet. 

4,5 ud af 5 :P 

 

01-02-2007 - 08:25

Hva skal der ske i Februar måned ?

Nogen af de ting jeg skal i Februar måned :

  • Til fyn i morgen (det er kun måske)
  • Træning (amerikansk fodbold) starter på søndag
  • Super Bowl ! :D
  • Vil gerne ind og se Night at the museum
  • holde vinterferie (ahh det bliver dejligt)
  • Blive færdig med prakitk
  • Se om jeg ikke kan finde nyt arbejde istedet for avisuddeling

Det kunne jo vikre som en måned hvor jeg ikke ska lave særlig meget, men det var bare lige nogen af de vigtigste ting :)Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her