Bears fan's blog
25-12-2006 - 19:07

24 timer sæson 1

tredje advent fik jeg den første sæson af 24 timer på DVD :D på tre dage brugte jeg cirka 1041 minutter foran et fjernsyn, der var komplikationer, mit fjernsyn blev sendt til Reparation ude ved El-giganten og jeg kunne ikk se det på PC da den heller ikk har det så godt for tiden :(

men onsdag den 20 fik jeg set den færdig, og det var sku nok nogen af de bedste timer foran et TV i lang tid. Det starter klokken 00:00 med at Jack Bauer bliver ringet op af en kollega inde fra CTU, hvorefter han så bliver kaldt ind på kontoret, og så starter en 100 % møgdag for ham og alle andre rundt om ham. 

Udover en møg alternate Ending på den sidste disc, er det en rigtig fed DVD (undgå den alternate ending!). Det hele er bare bedre på DVD da man selv kam bestemme om man vil se et nyt afsnit lige med det samme, i stedet for at vente en hel uge på et nyt afsnit, som enig er grunden til at det var den første sæson jeg nogensinde har set fra start til slut. 24 timer er helt klart en af mine favorit serier. !

Sæsonen/DVD'en får 5 ud af 5 stjerner :D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her