Bears fan's blog
06-02-2007 - 22:18

S&M Metallica

Yessir, er fuldstændig grebet af Metallica og deres live album S&M, som jeg sku kan høre igen og igen. Koncerten foregår i San francisco og alle sangene er med et orkester i bagrunden, det gør stort alle sangene federe :) 

Disc 1 
1: The ecstasy of gold (kun instrumenter)
2: The call of Ktulu (kun instrumenter) 
3: Master of Puppets 
4: of wolf and man 
5: The thing that should not be
6: Fuel
7: The memory remains 
8: No leaf clover 
9: Hero of the day 
10: Devils dance 
11: Bleeding me

Disc 2
1: Nothing else matters 
2: Until it sleeps 
3: For whom the bell tolls
5: Wherever i may roam
6: Outlaw torn
7: Sad but true
8: One
9: Enter sandman
10: Battery

Stort set alle sindsygt gode sange, og de bliver kun bedre af det orkester der er i bagrunden. Albummet er nok en af de bedste Metallica albums der findes :D  Iføge CDon.com er der også en DVD til koncerten, den skal jeg sku have købt :D
06-02-2007 - 16:49

Film der bliver vist for meget

Ja, TV 3, 3+ og andre af den slags kanaler syntes jeg enig er begyndt at vise det samme og det samme og det samme.... her er nogen film som bliver sendt alt for meget !

What women want: Kan ikke lige huske hvornår den blev sendt sidst, men kan huske at det ikke er særlig længe siden. Filmen er enig fin nok, men er blevet træt af den

Armaggedon: Udemærket film, men har set den alt alt alt for mange gange og derfor kommer den på listen. Blev sidst sendt her i weekenden.  

Spider-man: den er så utrolig dårlig, men det må der være nogen der ikke syntes, for den kører sku også tit ! Kommer her igen på Torsdag

Star-wars: Star wars kavalakade igen og igen, alle sammen nogen fede film, men næste gang de holder endnu en af slagsen, må de gerne have den sidste med også.

Black Hawk down: Snooork, hvor er den da lang den film, den er så kedelig, og

Nogen vil jo nok sige at jeg bare kan lade værem ed at se dem, men der er sku ikke meget andet godt på TV for tiden, der er fodbold og urgamle serier.

Film der bliver sendt alt for lidt:

Anger Management: den er jo utrolig sjov, så den for første gang her i Januar måned og grinte så sindsygt meget. 

Nothing to lose: den kørte også meget engang, men har ikke set skyggen af den i lang tid og det er trist, den er jo sjov 

hehe, det er så min mening om det, i kan være enige eller i kan være uenige ;D 
 

05-02-2007 - 17:35

NFL: Bears Super Bowl

Ja :'( som i nok ved nogen af jer, tabte Bears jo til Colts i Super bowl 41 igår.
Fandme en sur omgang, den her dag har været :( 

 I kampen havde Bears jo kun den chokstart de lavede med Kick off return af Devin Hester til touchdown, som var dagens lyspunkt. Nå, det ska ikke være tuderi det hele, sket er sket.

Grossman spiller i kampen som.... Grossman, og viser at han overhovedet ikke er klar til den slags kampe som han stod med igår. Og det var Peyton Manning.
Men bears offence havde ikke meget at byde på, og deres defence (som spillede en udemærket kamp, tingene kunne have meget værre) kunne ikke blive ved med at redde røven på offence, det mener jeg 100% at der er ingen der kan, så jeg giver en stor hånd til Bears defence.

Men tillykke til Colts og Colts fans derude, selvom jeg hader holdet og specielt deres QB, så var det 100 % det rigtige hold der vandt.

Sæsonens sidste NFL indlæg i min blog, hva faen ska jeg nu skrive om ? :P
 
Bears kommer tilbage i næste sæson ! :D


04-02-2007 - 20:10

Super bowl Party :P

Så er der jo ikke længe igen, her klokken 21:30 tager jeg over til nogen venner for at se kampen. Det bliver sku nok hyggeligt, regnede med at se kampen alene, men det skulle jeg så ikke :) Men det er jo fint nok :)

Vi kommer vist til at blive 5 styk, og så er der bare dømt football, slik og Cola :P
Ingen tvivl om det bliver en fed kamp, hvor Defence forhåbentlig vil styre begivenhederne, og hvor det forhåbentlig vil regne (jeg eeeeelsker regn..:P) rigtig Chicago vejr. :)

Til alle dem der sidder derude som skal se kampen, alene eller sammen med venner :)  håber i får en rigtig fed aften :D

Peace out :D


04-02-2007 - 16:28

træning igang :D

yessir, så er træningen igang igen, det var ikke noget forfærdeligt hårdt. Det var faktisk bare opvarmning, og så kørte vi noget odense bold.

Odense bold er hvor man kun må kaste fremad og ikke slev må løbe med bolden, så gælder det bare om at hjælpe hinanden, så der er en masse løberi idet, og det var dog alligevel lidt trættende. :-P

Men så nu er det slap af resten af dagen, muligvis sove et par timer eller 2 og så se Super bowl hele natten ! :DXboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her