Bavi's blog
13-06-2013 - 20:28

Hellere fanboy, end intet at ville.

Jeg har efterhånden fulgt med i en del tid, sågar skrevet anmeldelser for dette herlige site.
Det er dog ikke før fornylig, jeg begyndte at følge mere aktivt med på forummet, og gang på gang springer det mig i øjnene... Det er lidt ala. 'EJ HVOR ER DU EN KLAM FANBOY'. Og det er gerne hvis man er lidt for åbenlys med sin hang til xbox...
Jeg synes det er fedt at xboxlife.dk, er et sted der kan rumme disse unger, men jeg er samtidig også bange for at det på sigt koster saglige indlæg, fra ellers seriøse brugere af dette sted.

Hvad er det for det første, en måde at føre debat på? For det andet, hvad er der galt med at være 'Fanboy'?
Det er da ikke unaturligt at foretrække et produkt fremfor et andet. Da slet ikke unaturligt at være mest hooked på Xbox som helhed, når man befinder sig på en side som XBOXlife.dk...?

Det hænder at jeg besøger andre sider på det dersens internet. Det kunne blandt andet være, at jeg hoppede ind på en dansk nyhedsside, der skriver guides om iPhone. Du har netop nu, måske allerede gættet hvad side der er tale om, dette er imidlertidig ikke det vigtige, men istedet tanken om hvor mærkeligt ville det ikke være at sidde derinde og betrage, hvor fjollet er at alle artikler og deslige anskues fra iPhonens/Apples side, mens man selv har en fod i en helt anden lejr? Jeg anser det alt andet lige, som værende spild af tid, som android/windows/whatnot-bruger, at sidde og bashe andre der rent faktisk foretrækker en iPhone. Undskyld mig på forhånd mit jyske... Men det er da vel for helvede da derfor man er havnet netop dette sted? Iøvrigt kan det nævnes at sådan en tone, ikke engang tolereres på en hel del andre sider. Det overrasker mig til tider, hvor meget der er tilladt herinde.

Det er fint folk kan have en anden mening. Men mød da op med saglige argumenter! Jeg foretrækker at min bil er en Peugeot, fordi det har jeg gode erfaringer med. Jeg køber ikke en VW, fordi det nødvendigvis er en dårlig bil. Min telefon skal helst være en iPhone, fordi den tiltaler mig mest, fremfor en hvilken som helst anden telefon på markedet. Min konsol, tjaaae. Jeg kan vældigt godt lide Sony og deres Playstation, det er da en fremragende konsol, men til syvende og sidst er min kærlighed hos Microsoft og Xboxen. Hvorfor? Jeg mener konsollen er til et mere modent publikum. Det er da også på tide at vi får en alt-i-en konsol ind i stuen. Jeg vil våge at påstå, Playstations multiplayer, med kravet om PS+ abonnement, som at knipse med fingrene, bliver en langt bedre sted, alene fordi man får luget ud i de knapt så kapitaltstærke rollinger. Og halleluja for det!

Jeg er - af hvad jeg kan forstå - fanboy, fred være med det.

Med ønsket om en sagligere debat og en særdeles god aften til jer alle.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her