Barbarian's blog
06-09-2007 - 08:57

Bioshock update patch

Der skulle være kommet en update patch til Bioshock men tag endelig ikke imod den endnu da den efter sigende skulle give mega framerate problemer og lag. Hvis i skulle have downloaded den kan i fjerne alle patches i har installeret på jeres xbox 360 ved at gå til system blade, memory, highlight HDD og så tryk X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X. vælg så ja til perform system maintenance så clearer i cachen.

Læs også her : http://loot-ninja.com/2007/09/05/bioshock-patch-causes-massive-framerate-issues/

Håber i kan bruge min info.
20-08-2007 - 12:18

Xbox 360 cooler

Så har jeg købt en cooler til min xbox 360 i håb om at jeg kan have denne xbox 360 længere end de andre ! Dette er min 5 xbox jeg er på nu , 4 gange har jeg have dødens røde ringe ! Så har næsten lige siddet med abstinenser og ventet i næsten en måned på at kunne spille igen.

Jeg har købt en "Dragon 360" Cooler med termostat sensor som gør at blæserne kun bliver brugt når den virkelig har brug for det, og så larmer den næsten ikke. Det eneste der bekymrer mig lidt er at den ligner Nyko Intercooleren ret meget og fungerer på samme måde ved at få strømmen direkte fra xbox'en uden at man skal plugge den i USB. Har læst at de første NYKO har brændt nogle xboxe af, men ved ik om det er rygter eller om det er sandt, har snakket med en ven der er uddannet elektronik mekaniker og i lære som elektrikker og han siger det lyder som noget vås da det er meget lidt strøm ekstra sådan en cooler bruger ekstra.

Hvis der er nogen derude der har nogle erfaringer må i gerne sige til.


Hilsen


Barbarian
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her