Banno's blog
08-08-2007 - 00:16

Sikke en dag!

Burde gå i seng, men bliver simpelthen nødt til at dele!

Det sker jo for os alle på et eller andet tidspunkt! Jeg kommer fra arbejde idag og starter maskinen: Red Ring of Death. Bye, bye Xbox. Jeg fik omgående Guitar Hero abstinenser.

Jeg har ikke fulgt meget med i de tråde, der har været om problemet, men fik da støvet op, at man selv skulle have fingeren ud og kontakte Microsoft. Kunne dog stadig ikke forstå, at Microsoft kunne stå over Købeloven. Så jeg greb knoglen og ringede ned i den lokale Merlin, hvor jeg har købt maskinen.

(Frit oversat):

Jakob: "Merlin. Det er Jakob."

Per: "Davs Jakob, du taler med Per. Min Xbox er simpelthen gået i stykker, og jeg har hørt, at man skal..."

Jakob: "Er det tre røde ringe, du har fået?"

Per: "Ja, den famøse Red Ring of Death"

Jakob: "Jamen, så kommer du bare ind med den"

Per: "OK, det lyder godt. Nu går der ikke flere måneder før jeg ser den igen, vel?"

Jakob: "Nej, nej, du får skam en ny. Men der går nok en lille uges tid, før vi kan få den udskiftet."

Per: "OK!"

Jeg suser så ellers ind i Merlin. Der er lidt papirarbejde, der skal ordnes.

Jakob: "Ved du hvad, jeg har selv haft to maskiner, der er gået i stykker, og det er virkelig irriterende at vente på en ny. Jeg tjekker lige, om du ikke kan få en lånemaskine med hjem, som du bare kan beholde. Så beholder vi den replacement maskine, vi får hjem til dig."

Det er ikke noget problem åbenbart, så jeg får en splinterny Xbox med hjem under armen! Skal lige ordne lidt mere papirarbejde senere, men det overlever jeg nok!

Så, værsågod! En RRoD historie, der starter og slutter på under 3 timer! Må virkelig tage hatten af for Merlin og især Jakob her - det havde jeg alligevel ikke forventet.

Men min dag stopper jo ikke her!

TADAAA!!!

Expert Tour Champ Achievement

Endelig!

Har været stuck i Free Bird i over en måned, fordi jeg simpelthen gik kold i solo I-J. Men idag sad jeg og fedtede lidt rundt i Hard, fordi jeg stadig mangler at lave fem stjerner i The Trooper, Hangar 18 og (naturligvis) Psychobilly Freakout. Var i Megadeth humør, så arbejdede på soloen i Hangar 18 og vupti! 265000 og fem stjerner! Yes!!

Free Bird på Expert får lige et hug inden jeg stopper. Og sør'me om jeg ikke ryger lige igennem solo I. På et hængende hår vel at mærke! Får samlet de to star power op, der ligger i slutningen af I og start af J og kommer dermed igennem alle triolerne! Woot! Så er det easy street resten af vejen hjem! Kunne desværre ikke hyle højlydt, da jeg ellers ville vække min overbo.

Jeg ved ikke hvor mange af jer, der har gennemført Expert touren, men det er nu alligevel den bedste achievement, jeg nogensinde har fået!

Det var bare det, jeg ville sige: Hej! :-)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her