badehaette's blog
22-01-2007 - 21:45

Hvad skal du have i 2007?

I dette blog indlæg vil jeg prøve, at skære en liste ned på en meget minimalt antal spil, nemlig min top 3, over de spil jeg SKAL have til xbox 360 i 2007.
Vil virkelig prøve at holde det på kun at købe 3 spil i år, eftersom jeg sidste år fik brugt lidt for mange penge på min 360'er (over 15-18 spil), nå men here we go:

biahh

Brothers in Arms: Hells highway 3.
-Selvom jeg aldrig har prøvet denne serie før, ser det jo ekstrem godt ud (*host, GC 06 trailer på gametrailers.com *host*)
kan virkelig godt li' grafikken/den fysiske teknik når de døde lig falder ned fra tage. og det taktiske element, og håber dette spil vil blive kanont fedt!

gta
Grand Theft Auto: IV 2.
Et must, andet kan jeg ikke sige, Rockstar har bevist så mange gange, at de ER kongen i denne kriminelle sandkasse genre. Selvom jeg ikke har set et eneste screenshot endnu, mindes jeg de gamle dage med det originale GTA 3, på ps2, det var tider!. Og hvis det bare bliver nogenlunde samme kvalitet, som GTA 3 var, er jeg solgt.

Assasins creed
Assasins Creed 1.
-Dette fantastiske spil glæder vi os vist alle sammen til, free roam snigmordning i middelalderen? et spil der virkelig lyder som noget der kan blive til noget stort, og som jeg også ved gør.!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her