badehaette's blog
30-04-2007 - 20:56

Tivoli wildcard

I år har jeg valgt at købe et tivoli wild card (fungerer som et årskort, men udover gratis entré får du også turpas, dvs. du kan komme ind i tivoli og prøve alt så meget du vil hele året) til en pris af 750 kr. synes jeg det er meget fair, og det bliver hurtigt tjent ind. Men idag oplevede jeg noget virkeligt frusterende, jeg går hen og beder om mit turpas, i sådan en box hvor der sidder en mand, og så får jeg det på. Derefter kalder han på mig, "hey du, du må kun få et turpas om dagen med det her kort", jeg svarer, "Ja? det ved jeg godt". "ja du har lige fået et over i automaten, tror du jeg er dum eller hvad"
så siger jeg, "er det her en vits eller hvad?"
"nej det er ikke nogen vits" og så klipper han mit turpas over
jeg siger til ham "må jeg godt snakke med din chef"
"gå hen i servicecenteret" fuck hvor var jeg sur der.

Nå men så kommer jeg over i service centeret og forklarer damen derinde at jeg lige er kommet ind i tivoli, og ikke har fået et eneste turpas idag,og at jeg gerne vil have det turpas jeg har givet 750 kr for. Så får jeg det, men hun skriver sådan noget ind på mit kort, at næste gang dette vil ske, kan jeg ikke få et turpas i service centeret.
jeg siger "tak, men jeg har jo ikke gjort noget, hvorfor skal det så gå udover mig?"

men efter den omgang havde jeg faktisk ikke løst til at more mig i tivoli, og mig og min ven gik hjem.

og enten var det en fejl i tivolis system, eller os kunne tivoli ikke li mig. På en måde føler jeg, at jeg er blevet lidt racistisk behandlet, eftersom jeg ikke ser helt dansk ud.

edit: glemte at sige, at manden i boxen også sage at næste gang dette skete ville han tage mit kort.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her