BadaBing DK's blog
18-08-2008 - 21:18

FPS nørd

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er en ægte FPS nørd. -og når man er en rigtig nørd, så har man et super nørdet setup derhjemme. Jeg er ingen undtagelse.

Jeg har længe spillet på et ældre 42" plasma TV i stuen og det har været OK. Der var dog mange situationer, hvor jeg kunne mærke at der var noget galt. Specielt omkring snipes eller hvor der skete meget på skærmen havde jeg store problemer, og gik fx ALTID minus hvis vi fx rendte ind i en Team Snipers i Halo 3. Jeg mener selv at mit aim er lige i skabet og efter at have læst en del på nettet, så kom jeg frem til at det selvfølgelig ikke var mangel på skill der var skyld i at jeg fejlede, men derimod at jeg simpelthen spillede på et lorte TV med masser af input lag.

Da jeg ved ca ingenting om skærme og hvad der er godt, begyndte jeg at læse diverse sider på nettet, og sprurgte også et sæt TV nørder til råds, før jeg bestemte mig for hvilken skærm jeg skulle have. Jeg endte med intet mindre end et pragteksemplar af en Samsung T220 der er perfekt til gaming:Skærmen er selvfølgelig tilsluttet via et VGA kabel fra Box'en, da dette skulle eliminere input lag og lyden får jeg igennem mit sorround headset. Skærmen ikke bare ser sexet ud, men den performer også ud over alle grænser. Det fede ved skærmen er også at nu kan jeg have den rigtige "FPS-siddestilling" når jeg gamer (den hvor man sidder let foroverbøjet og albuerne hviler på knæerne).

Da jeg havde sat skærmen op og havde valgt den rigtige opløsning, hoppede jeg på en gang Team Doubles i Halo 3 med Reptile. Det var Ball på Guardian, som ikke ligefrem er vores bedste gamemode. Vi spawner Elbow og jeg løber ned og henter snipe og går op på Top Snipe for at holde øje med ball/Gold. De to modstandere kommer rendende oppe fra Blue ned mod ball (jeg aner ikke hvorfor at de har valgt denne rute, men de var tydeligvis noobs). Her kvitterer jeg med at affyre to kugler og nupper to headshots. Jeg er selv MEGET overrasket over at jeg kunne ramme bare én af dem og at det endda var et headshot. Jeg kan ihvertfald ikke huske hvornår jeg sidst har lavet et double headshot kill i en gang doubles (læs: det er aldrig sket, selvom at jeg har prøvet masser af gange). Vi spiller nogle flere kampe og jeg begynder for første gang at føle at sniperen faktisk virker! -og jeg har spillet over 500 kampe i H3.. Der bliver hevet de vildeste quick-scopes og no-scopes op af posen. Toppen af krænsekagen er da vi er et party på fire danskere der spiller The Pit: De andre beder MIG om at hente sniperen!?! Det ville ALDRIG være sket på det gamle TV, og der var endda situationer hvor jeg ikke engang gad samle sniperen op...

Efterfølgende har jeg snakket meget om min skærm på Live og der er lidt den der stemning; "Jaja, hvor godt kan det TV lige være..?!". Men i weekenden var BoomBoom forbi og få en øller og se vidunderet. Han var mildest talt imponeret.

For at gøre en lang historie kort, vælger jeg at beskrive hans mening om TV'et med hans egne ord.

"Headshot!" råbes en del gange.

"Nu gør det sgu ikke noget at jeg taber tid dig, når vi spiller mod hinanden. Det er jo helt åndssvagt så godt det her funker!"

"Jeg voldtager dig i nat og stjæler dit TV. Og så er det sagt"
.

Smuk og rammende poesi fra XBLs største filosof.

Så hvis du står og mangler en ny skærm til kontoret, så har jeg ikke andet end roser til T220 modellen. Nu skal jeg så bare lige overveje at begynde at lave kontoret; men skærmen er vel også en begyndelse :P

/Bada is out.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her