BadaBing DK's blog
03-02-2009 - 00:07

Mini-LAN @ Bada's

Det har været en lang og hård weekend. Lad os tage den helt fra starten:

Torsdag er jeg clutch og får byttet min weekend-vagt væk, og så står den naturligvis på druk. Jeg snakker med min partner in crime, BoomBoom, og han er selvsagt klar. Vi har længe snakket om at holde et LAN oppe hos mig for nogle af XBL-gutterne, men en én-dages varsel er måske lige kort nok. Vi får i stedet fat i Riddick (BoomBoom går ballalaika på hans Facebook-væg) og Riddick er klar på gaming+øller i Aalborg. BoomBoom og jeg har været venner i 100 år, men vi har kun kendt Riddick fra XBL, og BoomBoom så meget frem til at give Riddick et velfortjent real-life teabag for at være langsom med sine rez'es i Shadowrun.

Anyways, BoomBoom henter Riddick i Aarhus og de kører til Aalborg med alt deres lort (Xbox, TV, tasker og Riddick's makeup). Jeg bor inde midt i byen og det er umuligt at finde en parkeringsplads herinde, så BoomBoom parkerer fucking langt væk. Jeg havde lovet at give dem en hånd med at bære deres lort med op fra bilen, men da han ringede "overhørte" jeg telefonen 2 gange. Ca 30 minutter senere, så kan jeg høre dem på trappen med ALT deres lort (jeg bor selvfølgelig på fjerde sal, uden elevator) og de er ikke helt tilfredse med at jeg brændte dem af. Så var stilen for weekenden ligesom lagt :D

Vi får sat vores sindssyge setup op i min stue og vi banker folk til højre og venstre i Shadowrun privates. Det er for FEDT at sidde i samme rum og uddele en god gammeldags gang røvfuld. Vores post-game smacktalk bliver kun sjovere som vi får flere og flere kolde Carlsberg. Vi når til punktet for vores modstandere har fået nok af at få bank og høre på vores lort, og vi sætter kursen mod bylivet i 9000. Riddick har ikke en chance i Snyd/Tænkeboks på Irish House, så det bliver hurtigt kedeligt og vi rykker videre til Gøglerbåden.

Riddick har aldrig været på et kombineret bodega og luderbar, men han føler sig straks hjemme da han er omringet af barmfagre, sorte kvinder. Uden at sige for meget, så blev hans svaghed for det sorte køn en bekostelig affære... Riddick får gjort sig færdig, og vi ryger videre på en good ol' tur herretur i Gaden.

Lørdag bliver nydt med en gang SR, lidt H3 og de får bank i UT3. Op af aftenen, er vi er på en kina restaurent hvor BoomBoom og jeg går amok i stærk mad. Riddick fik halsbrænd af en Viva Pinata burger fra Burger King dagen før, så han nøjes med en gang fiskefillet og pomfritter (ah ok, han fik vist bare noget reje-værk med ris uden chili). Tømmermændene bliver skyllet ned med en gang iskold 7Up, som lige sætter gang i systemet igen.

Vi vender hjem til hulen igen og gamer noget mere SR. Vi er urørelige på på Lobby Small 3v3 og folk begynder at kalde det snyd at vi er på samme hold, selv da vi spiller 4v4 med en random, så hyler folk over at de ikke har en chance. Den står igen på øller.

Alt i alt var det en bragende success, og der er ingen tvivl om at det skal gentages. Riddick har også en date på Gøgleren, der skal følges op på.

GG motha'fuckas.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her