's blog
01-06-2010 - 09:59

Gamertag Creator Fail..

Neeeeej hvor jeg ikke gider arbejde... Ærlig talt ville jeg hellere sidde hjemme i sofaen og spille lidt battlefield.. Men men men.. Skal jo tjene penge til mad og husleje og alt det der... Og det gør jeg jo ikke ved at sidde på min flade derhjemme... :)

Efter en hel dag uden xbox syns jeg godt mine battlefield abstinenser begynder at vise sig.. Heldigvis skal jeg direkte hjem og tænde for maskineriet :)

Ellers er der ikke sket det helt vilde.. Var til optikker igår.. Syns mine øjne svigter mig når jeg ser tv eller spiller xbox.. Brillemanden mente det var læsebriller jeg skulle have.. Så om 10 dage ca skal jeg rende rundt med sådan nogen triste ting på fjæset.. øv øv..

Øøøhm hva ellers.. Jo.. Gamertag.. Havde sådan set forventet det ville være noget bæ at finde et nyt, derfor spurte jeg folk om forlslag.. Indtil videre har jeg kun fået forslag der har sexuelle undertoner eller perverse hentydninger.. Og det gider jeg ærlig talt ikke ha noget med at gøre.. Blev forslået noget der hed Gamertag Creator.. Havde "store" forventninger til den, men den kommer med lige så dumme forslag.. Det lader til at jeg selv må komme på et elller andet.. :-/

Hold jer munter folkens --> AMZB

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her